MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Podrška BUZ-a

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE/VALPOVO Nakon posljednjih događanja vezanih za obustavu isporuke pitke vode stanovnicima Valpova primili smo priopćenje predsjednika belišćanske gradske organizacije Bloka umirovljenici zajedno, Pave Milekića, koje objavljujemo u cijelosti.

 

Poštovane Belišćanke i Belišćani!

Poštovani građani grada Valpova!

Blok umirovljenici zajedno Grada Belišća (BUZ) daje punu potporu gradonačelniku grada Belišća g. Dinku Buriću, dr. med. i tvrtki Hidrobel d.o.o. iz Belišća, o donošenju privremene mjere upozorenja nadležnih u gradu Valpovu i komunalnoj tvrtki Dvorac d.o.o. Valpovo, kojom se traži podmirenje višemjesečnih dugovanja prema tvrtki Hidrobel d.o.o.

Izražavamo žaljenje što je tijekom te privremene mjere o kojoj su prije tjedan dana, pismeno obaviješteni gradski vijećnici grada Valpova i čelnici tvrtke Dvorac d.o.o. Valpovo, dio građana grada Belišća i grada Valpova, na nekoliko sati, ostao bez vode.

Držimo da je to, nakon višemjesečnih upozorenja, razgovora i obavijesti, nažalost, bio jedini način da se nadležni u gradu Valpovu i komunalnoj tvrtki Dvorac d.o.o. još jednom upozore na obvezu plačanja svojih nepodmirenih računa, koji iznose više od milijun kuna, kako bi tvrtka Hidrobel d.o.o. iz Belišća nesmetano mogla nastaviti sa proizvodnjom pitke vode.

Prema raspoloživim podacima, gradska uprava grada Valpova je u listopadu 2014. na Skupštini društva povećala cijenu vode za građane Valpova na 15,51 kunu, koja je za 1,7 kuna skuplja od one u gradu Belišću, uz obrazloženje da je Belišće poskupilo cijenu vode.

U koliko je tome doista tako, onda se s pravom pitamo, gdje je nestao novac prikupljen od građana grada Valpova koji Dvorac d.o.o. Valpovo duguje tvrtki Hidrobel d.o.o.

Blok umirovljenici zajedno grada Belišća (BUZ) oštro osuđuje teške i uvredljive riječi saborskog zastupnika i gradskog vijećnika grada Valpova g. Tomislava Ivića, izrečene i upućene tijekom vikenda gradonačelniku grada Belišća g. Dinku Buriću, koji, za razliku od njega - Tomislava Ivića, gradonačelnika grada Valpova g. Leona Žulja i direktora tvrtke Dvorac d.o.o. g. Mate Pušića, vodi brigu o svom Gradu Belišću i svim svojim građanima, poreznim obveznicima.

Držimo da takav neprimjeren i ničim izazvan čin g. Tomislava Ivića, g. Leona Žulja i g. Mate Pušića ne pridonosi razvoju dobrosusjedskih odnosa i poboljšanju suradnje između grada Belišća i grada Valpova.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 455 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu