MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Vode će ipak biti…

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Vezano za opskrbu vodom tijekom remonta postrojenja za proizvodnju pitke vode, od tvrtke Hidrobel d.o.o. primili smo priopćenje, koje prenosimo u cijelosti.

-S obzirom na brojne upite naših cijenjenih korisnika vezano za obustavu isporuke vode zbog godišnjeg remonta donosimo slijedeće priopćenje:

Tvrtka Duropack d.o.o. Belišće svake godine, pa tako i ove, vrši remont svojih energetskih postrojenja. Te aktivnosti uključuju i preventivne radove na vodozahvatu i uređaju za proizvodnju tehnološke vode koji su u vlasništvu tvrtke Duropack d.o.o. Belišće, što onemogućuje kontinuiranu i redovitu isporuku pitke vode od strane tvrtke Hidrobel d.o.o. Belišće u navedenom razdoblju.

Tvrtka Duropack d.o.o. nas je i ove godine obavijestila da će zbog navedenog remonta doći do obustave isporuke tehnološke vode u radoblju od 6.6.2015. godine od 7.00 do 22.00 sata te 8.6.2015. godine od 15.00 do 19.00 sati.

Želeći svojim korisnicima i u navedenom razdoblju osigurati isporuku vode tvrtka Hidrobel d.o.o. Belišće je u suradnji s tvrtkom Duropack d.o.o. Belišće o svojem trošku osigurala snabdijevanje vodom preko agregata u subotu 6.6.2015. godine tako da će korisnici tvrtke Hidrobel d.o.o. Belišće kao i korisnici tvrtke Dvorac d.o.o. Valpovo, koji se opskrba vodom s vodozahvata na Dravi, navedenog dana imati osiguranu opskrbu vodom.

Kako se radi o improviziranom modelu molimo sve korisnike za razumijevanje ukoliko navedenog dana ipak dođe do kraćih prekida u isporuci vodom, navodi se u priopćenju tvrtke Hidrobel d.o.o.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 944 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It