MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Razmjena iskustva o inkluzivnom volontiranju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U četvrtak, 9. veljače predstavnica Lokalnog volonterskog centra Zvono sudjelovala je na konferenciji „Competent in Volunteering, Competent in Life“.

Konferencija je održana u Bratislavi, u Slovačkoj, a cilj konferencije je bio razmijeniti iskustva s programima inkluzivnog volontiranja te staviti naglasak na prednosti inkluzivnog volontiranja, kao i na moguće barijere koje se javljaju u provedbi programa. Važan dio konferencije bile su i kompetencije stečene volontiranjem te alati za vrednovanje tih kompetencija.

Na konferenciji se razgovaralo o volonterima iz ranjivih skupina, menadžmentu volontera, ali i o ulozi različitih skupina u postizanju zajedničkog cilja – stvaranja inkluzivnih zajednica. Na konferenciji su sudjelovali koordinatori volontera, volonteri, predstavnici organizacija civilnog društva, poslodavci, ali i donositelji odluka na lokalnoj i državnoj razini.

Organizator konferencije je Platforma volonterskih centara Bratislava, a konferencija je održana u sklopu Erasmus projekta „Competent in Volunteering, Competent in Life“. Partneri su organizacije iz Slovačke, Rumunjske i Hrvatske.

Volonterski centar Osijek i Projekt građanske demografske inicijative – P.G.D.I. partnerske su organizacije iz Hrvatske, a predstavnica Lokalnog volonterskog centra Zvono zajedno je s njima sudjelovala na konferenciji i prenijela iskustva udruge Zvono u razvoju inkluzivnih volonterskih programa.

Udruga Zvono i Lokalni volonterski centar Zvono već 4 godine intenzivno razvijaju program inkluzivnog volontiranja te volontere iz ranjivih skupina uključuju u volonterske aktivnosti za dobrobit zajednice.

Vrijedno je bilo razmijeniti iskustva u razvoju inkluzivnog volontiranja s predstavnicima organizacija iz Slovačke i Rumunjske.

 

 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 519 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu