MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Odobreni projekti obnove osnovnih škola u Valpovu i Ladimirevcima u vrijednosti 10,7 mil kn!!

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Uskoro se očekuje provedba dva izuzetno važna projekta u Valpovu i Ladimirevcima.

 

Naime, u okviru programa energetske obnove nestambenih objekta i objekata koje obavljaju odgojno obrazovne djelatnosti, Ministarstvo graditeljstva i prostornog uredjenje jučer je donijelo odluku o financiranju projekata obnove osnovnih škola na području grada Valpova u vrijednosti 10,7 mil kn. Istim programom se omogućavaju energetska učinkovitost i kvalitetniji materijalni uvjeti za obavljanje odgojno obrazovnog rada.

Na razini Hrvatske osigurano je u suradnji resornih Ministarstva graditeljstva i prostornog uredjenja i Ministarstva regionalnog razvoja i europskih fondova za energetsku obnovu 1,7 mlrd kn za projekte koji zadovoljavaju postavljene kriterije eu prihvatljivosti.

-Nakon osiguravanja sredstava u Ministarstvu graditeljstva i prostornog uredjenje, a u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja, Osječko baranjskom županijom, nakon ove odluke očekujemo što bržu realizaciju ovih projekta u interesu nase lokalne zajednice, komentirao je ovu odluku Leon Žulj, gradonačelnik Valpova.

Iskoristio bih priliku i čestitao ravnateljima naših škola koji su vrijedno radili na pripremi dokumentacije i sutra realizaciji ovih značajnih programa za Valpovo i Ladimirevce, dodao je.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 891 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It