MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nacionalni stožer civilne zaštite 5.4. u 14:00 sati:

Trenutno je potvrđeno ukupno 1182 osobe zaražene koronavirusom, a 125 osoba je ozdravilo. Dosad je petnaest osoba preminulo.

Prema podacima Stožera civilne zaštite OBŽ od 5.4. u 11:00 sati:

Na području Osječko-baranjske županije je 92 zaražene osobe. Dvije su osobe izliječene, a pet osoba je preminulo.

Na području Valpovštine oboljelo je 8 osoba. Pet u Valpovu i po jedna u Belišću, Petrijevcima i Samatovcima.

Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.  

Prevencija u zajednici

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

ZAGREB/BELIŠĆE Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića Vijeće Gradske četvrti Gornja Dubrava organiziralo je II. znanstveno-stručnu konferenciju s temom MODELI PREVENCIJE U ZAJEDNICI - PARTNERSTVO ZNANOSTI I PRAKSE.

Na ovom stručnom skupu sudjelovale su Dajana Vinković i Vanesa Šerić, djelatnice OŠ Ivana Kukuljevića Belišće i članice udruge PUKS - Podrška u kriznim situacijama, s izlaganjem „Krizne situacije i prevencija u školi i zajednici“. Tom su prilikom predstavile preventivne programe i aktivnosti OŠ Ivana Kukuljevića Belišće kao i aktivnosti udruge PUKS - Podrška u kriznim situacijama.

Konferencija je organizirana u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje, Agencijom za razvoj i promicanje STEM disciplina i SmArt Ideas Lab-om, suorganizator Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba.
Cilj Konferencije je bio osnaživanje stručnjaka te razmjena iskustava vezano uz modele prevencije u zajednici kroz diseminaciju i uključenje zajednice u cjelini, od Vijeća za prevenciju, mladih, lokalne samouprave, odgojno-obrazovnih djelatnika, policijskih službenika, ustanova socijalne skrbi, udruga, zdravstvenih ustanova i građana, volontera i drugih stručnjaka.

Podciljevi su bili osnažiti vijeća za prevenciju i koordinatore za razvoj i implementaciju preventivnih programa, informirati javnost te uključiti mlade i građane u proces procjene prioriteta za provedbu preventivnih programa te evaluirati proces mobilizacije zajednice, kako bi unaprijedili te održali i širili model univerzalne prevencije.

Uspoređujući programe koji se provode u našoj školi i zajednici s onima koji se odvijaju na području grada Zagreba, primjećujemo da naši programi nimalo ne zaostaju za onima koji se provode na području grada Zagreba, štoviše, u potpunosti odgovaraju zahtjevima suvremenog društva.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 345 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu