MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Hrvatska gospodarska komora prikuplja podatke o proizvodnji i plasmanu povrća

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U sklopu svoje inicijative Valpovština.info pomaže poljoprivrednicima i OPG-ovima prosljeđujemo upitnik Hrvatske gospodarske komore.

Obrazac je zainteresiranim poljoprivrednicima i OPG-ovima uputila mr.Adrijana Jurilj iz Valpovačkog poduzetničkog centra.

-U uvjetima izvanrednih okolnosti uslijed pandemije virusom SARS-CoV-2 i bolesti COVID-19 od vitalnog je značaja održati opskrbni lanac hranom i osigurati dovoljne količine hrane za potrebe stanovništva kroz plasman domaćih proizvoda u što je moguće većoj mjeri, stoji u pozivu HGK na dostavu podataka.

U tom kontekstu posebno je ugrožen sektor povrća, a s obzirom da se radi o proizvodnji proizvoda kratkog roka trajanja i proizvoda za koje trenutno postoje ograničenja u prodaji krajnjem potrošaču.

Slijedom navedenog, molimo da nas pisano informirate o procjenama ponude iz vaše proizvodnje za pojedine vrsta povrća te o poteškoćama u plasmanu istih.

Informacije ćemo prikupljati kroz Upitnik sastavljen u MS Office - Excel formatu. Popunjeni Upitnik molimo dostaviti žurno, a najkasnije do četvrtka , 2. travnja do 12:00 h, na sljedeće adrese elektroničke pošte Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo Hrvatske gospodarske komore:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Napominjemo kako ćemo se u korištenju i obradi podataka voditi odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka.

Obavještavamo vas kako ćemo isključivo Ministarstvu poljoprivrede dostaviti pojedinačne podatke iz Upitnika na daljnje postupanje, a svim ostalim zainteresiranim stranama jedino agregirane podatke. Za sva pojašnjenja oko Upitnika molimo obratite se Božici Marković (mob: 098304 681; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili Žaklini Jurišić (tel.: 01/456-1646; e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

 Obrazac preuzmite OVDJE

 

O inicijativi Valpovština.info pomaže upoznajte se  OVDJE

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It