MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Valpova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Sukladno Zakonu o poljoprivrednom zemljištu, dana 23. srpnja 2014. godine Agencija za poljoprivredno zemljište objavila je javni poziv za dodjelu zakupa za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske koje se nalazi u Osječko-baranjskoj županiji na području grada Valpova.

 

Javni poziv objavljen je na mrežnim stranicama Agencije za poljoprivredno zemljište (www.zemljiste.mps.hr), te na mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Grada Valpova (www.valpovo.hr).

Rok za dostavu ponuda je petnaest (15) dana računajući od prvog idućeg dana nakon objave Javnog poziva na mrežnoj stranici Agencije za poljoprivredno zemljište.

Javnim pozivom obuhvaćeno je ukupno 46,7197 ha poljoprivrednog zemljišta na području katastarskih općina Valpovo, Ladimirevci, Ivanovci, Marjančaci, Nard i Zelčin.

Zakup za poljoprivredno zemljište koje je predmet ovog javnog poziva daje se za poljoprivrednu proizvodnju na 50 godina.

Sudionik Javnog poziva može biti fizička ili pravna osoba koja je do isteka roka za podnošenje ponuda platila sve dospjele obveze s osnove korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske i protiv koje se ne vode postupci radi predaje u posjed poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske.

Sudionik Javnog poziva ostvaruje pravo prvenstva za zakup za poljoprivredno zemljište u vlasništvu Republike Hrvatske na temelju ostvarenog najvišeg zbroja bodova od mogućih 100 bodova:

a)      Gospodarski program – do 60 bodova

b)      dosadašnji posjednik ako je u mirnom posjedu temeljem valjano provedenog natječaja – 20 bodova

c)      visina ponuđene zakupnine – do 20 bodova proporcionalno u rasponu od početne do dvostruke početne zakupnine.

Za stručnu pomoć oko ispunjavanja obrazaca Gospodarskog programa poljoprivrednici se mogu obratiti u najbliži ured Savjetodavne službe.

Sva potrebna dokumentacija, kao i dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova, Matije Gupca 32.

Kontakt: 031 / 656 – 213       Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Marko Vuksanić, univ.spec.oec.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It