MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Novi investitor u gospodarskim zonama Grada Valpova

Korisnička ocjena: 4 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Tijekom današnjeg dana u Gradskog upravi Grada Valpova, gradonačelnik Matko Šutalo i nositelj Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Dario Krišković iz Belišća potpisali su Ugovor o osnivanju prava građenja na nekretninama u vlasništvu Grada Valpova, koje se nalaze u Zoni gospodarske poslovne namjene K-VI uz obilaznicu Valpova.

Radi se o novoj investiciji mladog poduzetnika čiji postojeći kapaciteti u Belišću ne zadovoljavaju trenutne potrebe tržišta te svu svoju proizvodnu djelatnost planira izmjestiti u gospodarske zone na području grada Valpova. Navedena investicija, čija procijenjena vrijednost iznosi 3,5 mil. kn realizirat će se u dvije faze te obuhvaća izgradnju pogona za proizvodnju tradicijskih mesnih proizvoda.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Krišković trenutno zapošljava 11 djelatnika, a realizacijom planirane investicije broj zaposlenih u početku će se povećati za još 5 djelatnika s daljnjom tendencijom rasta i razvoja.

Grad Valpovo svim zainteresiranim investitorima nudi uređeno građevinsko zemljište koje je u potpunosti opremljeno komunalnom i prometnom infrastrukturom, mogućnost osnivanja prava građenja uz godišnju naknadu od 1,00 kn/m2, otkup građevinskog zemljišta po cijeni od 2 €/m2 za proizvodne kapacitete, oslobađanje od plaćanja komunalnog doprinosa i komunalne naknade, prijateljsko okružje te stručnu pomoć za ishođenje potrebitih dozvola i odobrenja za gradnju.

Dario Krišković zahvalio se gradonačelniku Grada Valpova i upravnim tijelima Grada na izuzetnoj susretljivosti i brzini provedbe cjelokupne administrativne procedure vezane uz javni natječaj. Ujedno, izrazio je i nadu za uspješnom realizacijom izgradnje novog proizvodnog pogona te nastavkom daljnjeg poslovanja.

Prilikom potpisivanja Ugovora o osnivanju prava građenja, gradonačelnik Šutalo izrazio je zadovoljstvo i zahvalu što je OPG Dario Krišković iz Belišća, kao novi investitor u gospodarske zone, u ova teška vremena prepoznalo povoljne uvjete i napore Grada Valpova za poticanje poduzetništva te je ponudio svu potrebnu pomoć sa ciljem što skorije realizacije planirane investicije.

Tom prigodom, najavio je uskoro potpisivanje i novog ugovora o osnivanju prava građenja sa zainteresiranim investitorom.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!