MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni natječaj za zakup Poslovno – proizvodnog prostora br.7. i Edukacijsko-proizvodnog centra za pčelarstvo Poduzetničkog inkubatora Grada Valpova

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Direktor Valpovačkog poduzetničkog centra objavio je Javni natječaj za davanje u zakup poslovno-proizvodnih prostora Poduzetničkog inkubatora Grada Valpova.

Javni natječaj je raspisan s ciljem transparentnog izbora korisnika poslovno-proizvodnih prostora Poduzetničkog inkubatora Grada Valpova primjenjujući propisane uvjete i načine korištenja usluga i poslovno-proizvodnih prostora.

Poduzetnički inkubator djeluje u interesu i cilju općeg gospodarskog rasta i razvoja poduzetništva i gospodarstva u cjelini Valpovštine te omogućava subjektima malog gospodarstva - mikro, malim i srednjim poduzetnicima,  obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, udrugama te svim zainteresiranim fizičkim osobama korištenje usluga i poslovno-proizvodnih prostora Poduzetničkog inkubatora. Poduzetnički inkubator, kao energetski učinkovita poslovno-proizvodna zgrada, smješten je u Zoni malog gospodarstva I u Valpovu, površine 3.272 m2, u vlasništvu Grada Valpova.

Predmet zakupa Javnog natječaja je poslovno proizvodni prostor Edukacijsko-proizvodnog centra za tehnologije, prostor br. 7. i Edukacijsko-proizvodnog centra za pčelarstvo Grada Valpova u prizemlju zgrade Poduzetničkog Inkubatora Grada Valpova.

Pravo korištenja usluga Inkubatora te korištenja poslovno-proizvodnih prostora Edukacijsko - proizvodnog centra za preradu voća i povrća i Edukacijsko-proizvodnog centra za pčelarstvo imaju svi poljoprivrednici koji su registrirani kao obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo,obrt, zadruga, mikro, mali i srednji poduzetnik a upisani su u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava pod uvjetima propisanim Pravilnikom. Pravo korištenja usluga Inkubatora te korištenja poslovno-proizvodnih prostora Edukacijsko - proizvodnog centra za tehnologije imaju svi subjekti malog gospodarstva - mikro, mali i srednji poduzetnici (trgovačka društva, obrti i zadruge) koji samostalno i trajno obavljaju dopuštene djelatnosti radi ostvarivanja dobiti odnosno dohotka na tržištu utvrđene prema kriterijima propisanim važećim Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva, kao i škole strukovnih zanimanja srodnih djelatnosti pod uvjetima propisanim ovim Pravilnikom.

Detalje natječaja upoznajte OVDJE.

 

https://valpovo.hr/2023/07/20/javni-natjecaj-za-zakup-poslovno-proizvodnog-prostora-br-7-i-edukacijsko-proizvodnog-centra-za-pcelarstvo-poduzetnickog-inkubatora-grada-valpova/

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It