MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Gradu Valpovu na 2. Svjetskom kongresu poduzetnika dodijeljena nagrada za poticanje poduzetništva u 2019. godini

Korisnička ocjena: 3 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO/SKOPLJE Krajem proteklog tjedna, izaslanstvo Grada Valpova na čelu s gradonačelnikom, Matkom Šutalom, boravilo je u Sjevernoj Makedoniji u Skoplju na 2. Svjetskom kongresu poduzetnika.

Razlog boravka predstavnika Grada Valpova na Svjetskom kongresu poduzetnika je dodjela nagrade i priznanja Gradu Valpovu kao jednoj od najboljih lokalnih zajednica na području naše regije u 2019. godini u sklopu projekta pod nazivom „GLOBALLOCAL“.

Projekt pod nazivom „GLOBALLOCAL“ uspostavio je Međunarodni ekonomski forum Perspektive u 2019. godini. Cilj projekta je promocija i nagrađivanje najboljih lokalnih zajednica i institucija za kreiranje dobrog ambijenta za razvoj poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi te javno odavanje priznanja i skretanje pažnje na posebno uspješne lokalne i regionalne zajednice te javne institucije koje u izazovima novog dinamičkog i zahtjevnog vremena, originalnim rješenjima i kreativnim mjerama unaprjeđenja ambijenta, značajno doprinose ubrzanijem i održivom razvoju poduzetništva – kao temelja razvoja zajednice i čovjeka.

S obzirom na dodijeljenu nagradu i priznanje, na Makedonskoj akademiji znanosti i umjetnosti Gradu Valpovu omogućena je prezentacija samog Grada, kao primjera dobre prakse, ali i svih poticajnih mjera i olakšica koje se dodjeljuju poduzetnicima s našeg područja.

Takvi susreti svakako koriste lokalnim zajednicama i poduzetnicima za razmjenu iskustava te razvijanje i nadogradnju suradnje na dobrobit svekolike zajednice.

  

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It