MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 


     

Održan seminar o radnom zakonodavstvu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U Velikoj vijećnici grada Belišća, danas je održan seminar o temama iz radnog zakonodavstva sa sveobuhvatnim pregledom zakona i propisa iz područja radnih odnosa.

Organizatori edukacije bili su Poduzetnički inkubator Polet d.o.o., Lokalna razvojna agencija Grada Belišća d.o.o. i  Hrvatska udruga poslodavaca.

Predavač Ivan Sarić, pravni savjetnik HUP Regionalnog ureda Osijek, polaznike je educirao o  novim zakonodavnim izmjenama iz područja radnog zakonodavstva, odredbama Zakona o radu koje se odnose na godišnje odmore, svim potrebnim evidencijama koje je poslodavac dužan voditi sukladno novom Pravilniku o sadržaju i načinu vođenja evidencije o radnicima, ugovorima i pravilnicima o radu, ugovaranju plaća te prestanku radnih odnosa.

Nazočnima su se obratili direktorica Poduzetničkog inkubatora Polet d.o.o. Karolina Štefan Bugarinović i direktor Lokalne razvojne agencije grada Belišća d.o.o. Mario Marolin koji su se polaznicima zahvalili na sudjelovanju i naglasili važnost educiranja poslodavaca vezanih uz primjenu ovih Zakona te istaknuli kako su ciljevi edukacije bili upoznati polaznike s praktičnim rješenjima potrebnim za što učinkovitiji i kvalitetniji rad u primjeni ovog Zakona, kako bi se izbjegle nepravilnosti u primjeni. Poslodavcima je bila prikazana i sudska praksa u rješavanju sporova po pitanju primjene Zakona  u pojedinim slučajevima. 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu