MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Priznanja Općine Bizovac

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća u povodu Dana općine Bizovac, koja će se održati 16. travnja, dodijelit će se nagrade i zahvalnice najzaslužnijim pojedincima i organizacijama.

Na prijedlog Povjerenstva za dodjelu nagrada i priznanja pod predsjedanjem Srećka Vukovića, Općinsko vijeće Bizovca potvrdilo je predložene kandidate. Nagrada Općine Bizovac ide u ruke Marinu Jankoviću, jedinom živućem organizatoru Olimpijade starih športova u Brođancima. Zahvalnicu će za dugogodišnji predan rad u sportu primiti Drago Šarac iz Creta, koji se nakon završetka nogometne karijere posvetio poslu oko samog kluba Hajdin i trenutačno obnaša dužnost oružara kluba. Isto priznanje primit će i Zvonimir Vuković iz Bizovca, koji se od rane mladosti aktivno bavi folklorom. Osim što je i danas član prve plesne postave u HKUD-u Osijek 1862, više od 15 godina vrlo je uspješan i kao plesni i umjetnički voditelj u KUD-u Bizovac. Treći dobitnik zahvalnice bit će Slavko Marjanović iz Habjanovaca, koji je cijeli život bio usko vezan uz vatrogasnu djelatnost te stekao zvanje vatrogasnog časnika i vatrogasnog suca, a nositelj je i Vatrogasne spomenice za 50 godina aktivnog djelovanja u vatrogasnoj organizaciji.

Za aktivan rad na zaštiti i uređenju životnog okoliša, zahvalnica će biti uručena i Ekogrupi Bizovac, čijih četrdesetak članova posljednjih godina uspješno sudjeluje u gotovo svim događanjima u Bizovcu, a posebno zapažene akcije proveli su na prostoru Bizovačkog bajera, omiljenog izletišta i ribnjaka.

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu