MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

       

Osnovan Bizovački šahovski klub Mladost Bizovac

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BIZOVAC Nakon četiri godine kontinuiranog rada šahovske sekcije u OŠ Bratoljuba Klaića u Bizovcu pokrenuta je inicijativa osnivanja šahovskog kluba.

Inicijativni odbor za osnivanje šahovskog kluba u Bizovcu predlažio je Osnivačkoj skupštini Bizovačkog šahovskog kluba „Mladost“ Bizovac osnivanje udruge (kluba). Osnivačko-izborna skupština BŠK „Mladost“ Bizovac  održana je 30. siječnja 2018.g. (utorak) s početkom u 17,00 sati. Sjednica je održana u OŠ Bratoljuba Klaića Bizovac.

Gost na Skupštini bio je međunarodni šahovski sudac, član ŠK Hrvatska čitaonica iz Valpova, Zdravko Birovljević. Zahvaljujući njemu pribavljene su šahovske garniture, satovi, a osobno je sudio na turnirima koje je organizirala šahovska sekcija u OŠ Bratoljuba Klaića Bizovac. U uvodnom dijelu Skupštine istaknuta je suradnja s umirovljenicima u Bizovcu, te je predsjednik umirovljeničke udruge na razini Općine Bizovac Ante Buljubašić pohvalio višegodišnju suradnju šahovske sekcije i Udruge umirovljenika općine Bizovac. O suradnji i potpori kroz turnire povodom  Dana općine Bizovac govorio je načelnik Općine Srećko Vuković koji se obratio svim nazočnima na Skupštini. Pohvalio je i podržao pokretanje BŠK-a i potvrdio održavanje odlične suradnje s Općinom Bizovac.

Nakon usvajanja Statuta Bizovačkog šahovskog kluba „Mladost“ Bizovac koji je predstavio  Slaven Školka, ispred Inicijativnog odbora za osnivanje šahovskog kluba u Bizovcu, uslijedio je izbor članova Upravnog odbora. U Upravni odbor izabrani su Maja Pelivanović, Kristina Mitrić, Ivo Lovrić, Davor Filić, Ivan Sršić,  Tadija Tomas i Slaven Školka.

Za predsjednika izabran je Ivan Sršić, dopredsjednik  je Tadija Tomas i tajnik Slaven Školka.

Za članove Nadzornog odbora izabrani su Romana Žužić, Ana Baban i Dalibor Mihalj.

Svim nazočnima obratio se novoizabrani predsjednik Ivan Sršić koji je zahvalio na ukazanom povjerenju. Najavio je nastavak višegodišnje šahovske aktivnosti u Bizovcu. Od danas bit će to lakše kroz BŠK Mladost Bizovac. Ukratko je upoznao nazočne s Planom i programom rada za 2018.godinu. Istaknuo je: Nastaviti ćemo s organizacijom 4-5 turnira godišnje na razini Općine Bizovac za sve zainteresirane uzraste. Pripremit ćemo nastup s kadetske ženske i muške ekipe na službenim šahovskim natjecanjima na razini Osječko-baranjske županije. 

Za kraj Skupštine načelnik Općine Bizovac Srećko Vuković najavio je ovogodišnji već tradicionalni šahovski turnir povodom Dana općine Bizovac 2018. Ujedno je ukazao na mogućnost redovitog korištenja posebno uređene konferencijske dvorane u sklopu Edukativnog centra u Bizovcu. Skupštinu je zatvorio Slaven Školka, koji je svim članovima Skupštine zahvalio, a mladim šahiskinjama i šahistima najavio da će za četiri godine (u dobi svoje punoljetnosti) moći preuzeti vođenje kluba BŠK Mladost Bizovac. Do tada neka BŠK bude njihov sportski „zavičaj“ kojem će rado svraćati tijekom srednjoškolskog obrazovanja.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu