MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Poduzetnički inkubator Osvit donirao 50 vizira Domu zdravlja Valpovo

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

DONJI MIHOLJAC/VALPOVO  Nakon što je prve vizire Domu zdravlja Valpovo donirala Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće, uslijedila je nova donacija.

Kako nam je javio Boris Poslon, Poduzetnički inkubator Osvit iz Donjeg Miholjca sa suradnicima isporučio ukupno 213 komada zaštitnih vizira. Sa ukupno 66 zaštitnih vizira u potpunosti je pokriven Donji Miholjac, prvenstveno Dom zdravlja sa svim vanjskim suradnicima te ekipa Hitne medicinske pomoći iz Donjeg Miholjca te obje ljekarne u Donjem Miholjcu.  Osim Donjeg Miholjca i KBC Osijek, Poduzetnički inkubator Osvit je imao i isporuku od 50 zaštitnih vizira u Dom zdravlja Valpovo, čime su u potpunosti pokriveni svi timovi koji rade u COVID ambulanti u Đurđenovcu, koja je nadležna i za područje Donjeg Miholjca. Jedna narudžba od 30 komada isporučena je u Policijsku postaju Donji Miholjac, a jedna isporuka je čak išla put Virovitice te još jedna u Osijek.

Imali smo i hitnu intervenciju prema KBC Osijek, gdje smo u najkraćem mogućem roku (manje od 24 sata) isporučili 50 komada zaštitnih vizira na Kliniku za zarazne bolesti.

Ističemo kako su sve ove isporuke izvršene kao donacije te nijedan vizir nije naplaćen. Jučerašnjim isporukama je završen prvi ciklus humanitarnog djelovanja Poduzetničkog inkubatora Osvit, a u vezi pandemije COVID-19.

Kako bi pružio ciljani odgovor na globalnu pandemiju vezanu uz COVID-19, Srednjeeuropska inicijativa (CEI) pokrenula je izvanredni poziv za dostavu projekata COVID-19 2020.

Poduzetnički inkubator Osvit je jučer poslao projektnu prijavu na Izvanredni poziv na dostavu ponuda za intervencije u području COVID-19 raspisan od strane Srednjoeuropske inicijative. Cilj poziva je brzo rješavanje specifičnih potreba zajednica u zemljama članicama CEI-ja.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 546 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!