MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Objavljen javni poziv za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  U skladu sa svojim ovlastima, gradonačelnik Matko Šutalo uputio je javni poziv za  podnošenje zahtjeva za oslobađanje od obveze plaćanja  komunalne naknade poduzetnika koji su obveznici komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište.

Ovaj se poziv odnosi na sve poduzetnike koji su obveznici komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti te ih poziva da podnesu zahtjev za oslobađanje od plaćanja komunalne naknade u 100% iznosu, kao jedne od mjera suzbijanja negativnih gospodarskih posljedica nastalih uslijed proglašenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS – CoV 2.

Pravo na oslobađanje od obveze plaćanja komunalne naknade u 100% iznosu imaju svi poduzetnici koji su obveznici komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti, a koji obavljaju djelatnosti koje su obustavljene Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti i održavanja sportskih i kulturnih događaja uz uvjet da u trenutku podnošenja zahtjeva za oslobađanje od plaćanja nemaju dugovanja prema Gradu Valpovu po bilo kojoj osnovi.

Oslobađanje od obveze plaćanja komunalne naknade poduzetnika koji su obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište odnosi se na razdoblje od 01. ožujka 2020. godine pa sve do normalizacije poslovanja i obustave svih mjera zabrane, odnosno do opoziva Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske iz prethodne točke ovog Javnog poziva.

Pisani zahtjev na propisanom obrascu podnosi se Upravnom odjelu za komunalne i stambene djelatnosti Grada Valpova putem elektroničke pošte na sljedeću adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Na temelju osnovanog i opravdanog razloga nadležno upravno tijelo Grada Valpova izdati će Rješenje o oslobađanju od plaćanja komunalne naknade poduzetnika koji su obveznici komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti.

Pisani zahtjevi podnose se do opoziva ovog Javnog poziva, odnosno do opoziva Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske iz točke II. ovog Javnog poziva.

Loading...

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 535 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu