MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Započele prijave za upis u srednju školu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Ravnatelj Osnovne škole Matije Petra Katančića obratio se jučer roditeljima i učenicima osmih razreda podsječajući ih da je objavljena Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole.

-Prvi važan datum je 1. 6. 2020. godine od kada započinju prijave u sustav Upisi.hr i to je zapravo početak upisnog procesa, koji završava 31. 7. 2020. dostavljanjem potrebne dokumentacije u srednju školu u koju je učenik ostvario pravo upisa, napisao je ravnatelj Košutić.

Sustavu možete pristupiti putem sljedeće poveznice:

https://www.upisi.hr/upisi/

Prvi korak je prijava učenika u sustav Upisi.hr, putem AAI identiteta, što znači da učenici za prijavu u sustav koriste isto korisničko ime i lozinku koje koriste prilikom prijave u e-dnevnik i Teams. Prilikom prve prijave u sustav učenik će dobiti i PIN. Za sve daljnje prijave potrebni su AAI identitet i PIN.

Nakon prijave u sustav potrebno je provjeriti ispravnost osobnih podataka te eventualne pogreške javiti razredniku.

Sljedeći važan rok odnosi se samo na učenike koji se upisuju u razredne odjele za sportaše. Učenici koji su zainteresirani za upis u razredne odjele za sportaše moraju od 1. 6. 2020. do 8. 6. 2020. iskazati interes za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ-u odnosno na web stranici Upisi.hr. Pravo prijave za upis u razredne odjele za sportaše ima kandidat koji je uvršten na rang-listu određenoga nacionalnoga sportskoga saveza.

Od 8. 6. – 26. 6. 2020. kandidati s teškoćama u razvoju prijavljuju se u županijskim upravnim odjelima te iskazuju svoj odabir s liste prioriteta redom kako bi željeli upisati obrazovne programe.

Ovim putem želimo poručiti svim učenicima i roditeljima da se u slučaju bilo kakvih poteškoća ili nedoumica mogu obratiti razrednicima te da ćemo na web stranici škole redovito objavljivati sve aktualnosti vezane uz upis učenika u srednje škole.

Ističemo da je ove godine propisana mogućnost dostave prijavnica za upis, upisnica u školu, kao i dokumenata o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, osobno ili elektroničkim putem.

Sva propisana dokumentacija može se uslikati ili skenirati te poslati elektroničkim putem.

Odluka je dostupna na sljedećoj poveznici:

https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_05_62_1240.htm

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 527 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu