MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Radni susret vodstva Saveza izviđača Hrvatske i Odreda izviđača „Iovallios“ u valpovačkom IDEC-u

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U Izviđačkom dječjem eko  centru (IDEC) Valpovo je početkom ovog vikenda  održan radni susret vodstava Saveza izviđača Hrvatske (SIH) i Odreda izviđača „Iovallios“ Valpovo.

Susret su dogovorili i vodili predsjednica SIH-a gđa Lidija Pozajić i predsjednik O.I.“IOVALLIOS Darko Tivanovac uz koje su bili i  glavni načelnik SIH-a Boris Vujnović te članovi Uprave OI „Iovallios“ predvođeni načelnikom odreda Goranom Đermešterem – Jamesom.

Značajni pomaci u akcionom, marketinškom, organizacionom i ekološkom djelovanju Saveza izviđača Hrvatske, brojne nagrade i priznanja osvojena u Hrvatskoj i Europi, posebice ona za akciju „BORANKA“ bili su glavne teme prezentacije o današnjem Savezu izviđača  Hrvatske.

I domaćini, vodstvo O.I. Iovalliosa, su predstavili prostor Izviđačkog dječjeg centra IDEC i potencijale koje pruža svojim položajem, opremljenošću i mogućnostima za provedbu izviđačkih, dječjih i ekoloških aktivnosti, od radionica, tečajeva, igara, natjecanja, izleta, bivaka, taborovanja ili kombiniranih specijalističkih grupnih akcija. Također su predstavljene i glavne izviđačke i ekološke aktivnosti: odredski ljetni i zimski bivci, JOTI, Betlehemsko svjetlo, BP-day, te Dan voda. Dan šuma, Earth day, svjetski dani zaštite okoliša i bioraznolikosti. 

U ugodnom i otvorenom razgovoru prepoznati su i problemi i poteškoće u djelovanju izviđača i skautskog pokreta u cijelosti, te  naznačeni pravci u kojima svjetski skautski pokret, pa tako i Savez izviđača Hrvatske, vidi potrebu angažiranja svog članstva sa sve priznatijim i potrebnijim znanjima i vještinama skauta/izviđača.

 U tom duhu izražena je obostrana želja za  pojačanom suradnjom i osmišljavanjem akcija i aktivnosti izviđača koje će osnažiti materijalnu i kadrovsku strukturu izviđačkih udruga u Savezu izviđača Hrvatske. 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 432 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu