MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Valpovu od ponedjeljka po novom modelu nastave

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Zbog epidemiološke situacije u gradu Valpovu, nastava u osnovnoj školi  Matije Petra Katančića od ponedjeljka 18. siječnja 202I. godine organizirat će se po modelu  A i C.

Razredna nastava će pohađati nastavu po A modelu (nastava uživo), a tek uslijed neželjene situacije (zaraza COVID 19 učenika ili učitelja) učitelj / učiteljica prelazi na C model (nastava od kuće) ukoliko je učitelj / učiteljica u stanju održavati nastavu (zbog svoj e zdravstvene situacije).

Predmetna nastava će pohađati nastavu po modelu C (nastava od kuće) kao i dva odjela učenika koji pohađaju nastavu po posebnom programu.

Nastava skupnih predmeta u glazbenoj školi organizira se također po modelu C dok individualna nastava ostaje po modelu A.

Prigodom promjene modela nastave učenicima i, roditeljima se obratio ravnatelj Dalibor Košutić

-Vodeći se uputama HZJZ-a i odlukama  MZO-a te u suglasnosti s našim Upravnim odjelom za obrazovanje Osječko-baranjske županije, stručna služba naše Škole donijela je odluku na koji ćemo način početi ovo drugo polugodište s naglaskom na sigurnost učenika i njihovih učitelja.

U ponedjeljak 18.01.2021. u školu na nastavu uživo dolaze učenici razredne nastave  i učenici glazbene škole na individualnu nastavu. Za učenike predmetne nastave, dva odjela OPP-a i sva skupna nastava u glazbenoj školi (solfeggio, komorna glazba, zbor i orkestar) organizirat će se na daljinu. Ovakav način nastave planiran je prva dva tjedna (od 18.01. do 29.01.) s mogućnošću produženja, što će ovisiti o epidemiološkoj situaciji.

I nadalje učenici idu u školu u dvije smjene. „B“ smjena kreće s nastavom prijepodne, a „A“ smjena poslijepodne i to na sljedeći način:

  • Učenici 1. – 4. razreda „B“ smjene s nastavom počinju u 8:45 sati.
  • Učenici 1. – 4. razreda „A“ smjene s nastavom počinju u 14:45 sati.

Područne škole:

Područna škola Bocanjevci – učenici 1./3. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:15, a učenici 2./4. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:00.

Područna škola Nard – učenici 1./3. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:00, a učenici 2./4. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:15

Područna škola Šag – učenici 1./3. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:15,a učenici 2./4. razrednog odjela s nastavom počinju u 8:00

RASPORED ULASKA UČENIKA U ŠKOLU

Ulaz kod dvorane :
Razredna nastava – 1.a, 1.b, 2.c i 2.d

Bočni ulaz ispred učionice br. 7:
Razredna nastava – 1.c, 2.a, 3.a i 4.c

Glavni ulaz (kod fontane):
Razredna nastava – 3.c, 3.d, 4.a i 4.b

Molim sve (učenike, roditelje i učitelje) za maksimalan doprinos u ostvarivanju nastave na daljinu koja će se u skladu s mogućnostima ostvariti u realnom vremenu (kada je predviđena rasporedom i satnicom). Izostanak s online nastave roditelji su dužni opravdati kao i izostanak s nastave u školi.

Ostale informacije učenici/roditelji će dobiti od razrednika, učitelja ili drugih djelatnika škole, stoji u obraćanju ravnatelja Košutića.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 502 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu