MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Dajte svoj doprinos

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  Grad Valpovo pokrenuo je postupak sudjelovanja javnosti u  savjetovanju o nacrtima Programa Grada Valpova u nekoliko oblasti.

Riječ je o Programu Grada Valpova o osobama s invaliditetom od 2022.-do 2027.godine, Programu za mlade na području Grada Valpova za razdoblje 2022. – 2027., Programu o pravima i zaštiti djece 2022.-2027., Programu Grada Valpova za razvoj volonterstva i Programu Grada Valpova za razvoj Info centra za mlade.

Ovim postupkom i nacrtima Programa ispunjavaju se zakonske obveze, međutim kao nikada do sada, svjedoče o nastojanjima da se u navedenim područjima djelovanja utvrdi postojeće stanje, utvrde metode i smjerovi daljeg djelovanja na postizanju unapređenja na zadovoljstvo zainteresiranih skupina lokalne društvene zajednice.

Gradonačelnik Matko Šutalo poziva svu zainteresiranu javnost, građane i građanske inicijative da svojim sugestijama i prijedlozima daju doprinos u izradi što kvalitetnijih Programa.

Postupak se odvija po propisanoj proceduri, na propisanim obrascima koji su objavljeni na internetskim stranicama Grada Valpova, a traje do 13. Svibnja.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1824 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It