MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Belišćanskim udrugama 235.000 kuna potpore

Korisnička ocjena: 1 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić, temeljem prijedloga povjerenstva za ocjenjivanje projektnih prijedloga, donio je odluku o odobravanju financijske potpore udrugama za 44 projekta u ukupnom iznosu od 235.000 kuna.

Od tog iznosa, 70.000 kuna je namijenjeno projektima iz područja kulture, 6.000 kuna za tehničku kulturu i informatiku, 63.000 kuna za projekte su dobile udruge proistekle iz Domovinskog rata, 55.000 kuna je namijenjeno za projekte vezane uz zdravlje i socijalno – humanitarnu zaštitu, 4.000 kuna je iznos sufinanciranja za projekte iz područja ljudskih prava i sloboda, 29.000 kuna rasporedit će se za financiranje projekata za djecu i mlade, a 8.000 kuna namijenjeno je projektima za očuvanje okoliša.

Ugovore s predstavnicima udruga, koje su ispunile uvjete Javnog natječaja za financiranje projekata za 2022. godinu, danas, 25. travnja 2022. godine, potpisala je zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković. Potpisivanju ugovora prisustvovala je i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić, a voditeljica Odsjeka za predškolski odgoj, osnovno školstvo, kulturu i tehničku kulturu Monika Jurkin održala je kratko predavanje o pravilnoj prijavi projektnih prijedloga te pravdanju dodijeljenih i potrošenih sredstava na kraju programskog razdoblja.

 

  

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1306 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It