MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni poziv za dodjelu jednokratnih novčanih potpora učenicima osnovnih škola sa područja grada Valpova

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo, na temelju  svojih ovlasti, raspisao je javni poziv za dodjelu jednokratnih novčanih potpora učenicima osnovnih škola sa područja grada Valpova u školskoj godini 2022./2023.

Jednokratna novčana potpora iz prethodne točke ovog Javnog poziva određena je u iznosu od 300,00 kn po učeniku te se dodjeljuje u svrhu nabavke udžbenika, školskog pribora i sl.

Pravo na dodjelu jednokratnih novčanih potpora imaju svi učenici Osnovne  škole „Matije Petra Katančića“ Valpovo i učenici Osnovne škole Ladimirevci uključujući i područne škole, od prvog do osmog razreda koji su državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području grada Valpova.

Zahtjev za isplatu novčane potpore podnosi se na propisanom obrascu, koji je sastavni dio ovog Javnog poziva, Uredu gradonačelnika Grada Valpova sa svom dolje navedenom dokumentacijom. Obvezna dokumentacija koja se prilaže uz zahtjev za dodjelu potpore je sljedeća:

- preslika osobne iskaznice roditelja/skrbnika (podnositelja zahtjeva);

- preslika tekućeg računa roditelja/skrbnika (podnositelja zahtjeva);

- izjava o davanju privole za korištenje osobnih podataka.

Zahtjev za dodjelom potpore sa svom propisanom dokumentacijom dostavlja se na sljedeći način: - putem email adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. isključivo u pdf. formatu;

- osobnom dostavom ili putem pošte na adresu: Grad Valpovo, Ured gradonačelnika, Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo

Javni poziv otvoren je u razdoblju od 27. srpnja do  1. rujna 2022. godine, odnosno do iskorištenja sredstava planiranih u Proračunu Grada Valpova za 2022. godinu za navedenu namjenu.

Ukoliko je zahtjev za dodjelom potpore nepotpun ili nepravodoban, neće se uzeti u razmatranje.

Grad Valpovo zadržava pravo provjere dostavljenih podataka. Prilikom obrade podnesenih zahtjeva može se od podnositelja zatražiti pojašnjenje dostavljene dokumentacije.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 770 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It