MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Završen projekt uklanjanja arhitektonskih barijera

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Danas je ministar branitelja Predrag Matić s gradonačelnikom Belišća Dinkom Burićem u upotrebu pustio podiznu rampu za invalide u zgradi Policijske postaje u Belišću.

Podizna je rampa dio projekta uklanjanja arhitektonskih barijera u toj zgradi, a njegova se vrijednost procjenjuje na nešto manje od 300 tisuća kuna. Gradonačelnik sa suradnicima primio je ministra Matića sa suradnicima u zgradi Gradske uprave gdje su u razgovoru izrazili obostrano zadovoljstvo suradnjom koja je uspostavljena oko projekta koji će biti od koristi za sve korisnika vajnog prostora u zgradi u kojoj je sada smještena Policijska postaja i Glazbena škola. U pratnji ministra Matića bili su Karmen Marinić i Boris Budimir, a uz gradonačelnika Burića goste su dočekali njegova zamjenica Ljerka Vučković, predstojnik ureda Slavko Milekić, Silvija Kifer, voditeljica protokola te Marina Novoselnik, direktorica Kombela, tvrtke koja je izvodila radove u provođenju projekta.

Ne krijući zadovoljstvo dočekom, ministar je u društvu gradonačelnika i suradnika prošetao od Gradske uprave do zgrade Policijske postaje gdje je bila pripremljena kratka svečanost.

Zajedničkim rezanjem vrpce platforma je puštena u pogon, a kratkim su obraćanjem ovaj događaj obilježili Zlatko Štulac, načelnik Policijske postaje, te domaćin gradonačelnik Burić i njegov gost, ministar Predrag Matić.

Gradonačelnik Burić zahvalio je ministru i njegovim suradnicima na uspješnoj suradnji i pomoći od 120 tisuća kuna koliko su uložili u provođenje ovog projekta koji će olakšati korištenja prostora osobama s invaliditetom, ali i starijim korisnicima.

Ministar Matić pozvao je gradonačelnika Belišća i okolnih jedinica lokalne samouprave da i dalje prijavljuju svoje projekte na natječaje Ministarstva, jer je za ovakve potrebe i u narednoj godini rezervirano 1,5 milijuna kuna. Izrazio je zadovoljstvo što Ministarstvo na čijem je čelu može pomoći u realizaciji ovoga i sličnih projekata, jer ulaganje u ovakve namjene naglašava nastojanje da branitelji i tako nastavljaju svoju misiju koju su započeli Domovinskim ratom. 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 920 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It