MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Otvorena učionica nastupa

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Udruga Romkinja Kašmir kao partnerska organizacije na projektu Otvorena učionica organizira predstavu za djecu i roditelje u prostoru Udruge Kašmir – Kralja Tomislava 147, u Belišću 29. prosinca 2014.  s početkom u 18 sati.

Udruga Romkinja Kašmir u sklopu projekta u Belišću provodi igraonice i radionice za djecu i mlade. Kako bi prezentirali svoj rad s djecom i mladima organiziramo i predstavu za djecu i roditelja u kojoj će sama djeca i mladi prikazati svoja postignuća. Radionice vode romski pomagači obučeni kroz projekt.

Projekt “Otvorena učionica“ (Open classroom- engl.  financiran je uz potporu Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, uz sufinanciranje Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske i međufinanciranje Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Ukupna vrijednost projekta je 150.994,00 eura  (približno 1.149.064,00 kuna) od čega EU sufinacira s 134.988,64,eura, odnosno približno (1.027.264,00 kuna).
Nositelj projekta je Mirovna grupa mladih Dunav, dok su partneri na projektu Udruga žena Romkinja Romsko srce, Udruga Romkinja Kašmir Belišće i Osnovna škola Darda.

Projekt traje 18 mjeseci do 21.2.2015, usmjeren je na ciljnu skupinu romske djece predškolske i školske dobi s područja općine Darda, Jagodnjak i grada Belišća, s ciljem  veće uključenosti u odgojni-obrazovni sustav pripadnika romske nacionalnosti, pružanje jednakih mogućnosti u pristupu obrazovanju i razvoj kapaciteta pripadnika romske nacionalne manjine za pomoćnike u nastavi, te učitelja čime će se ojačati kapaciteti škola i romske populacije općenito. Ovaj projekt pruža podršku u organizaciji predškolskih aktivnosti, pomoći u nastavi, edukaciju mladih romskih  pomoćnika za pomoćnike  u nastavi i provedbu izvannastavnih aktivnosti u romskim zajednicama, osigurava stručno mentorstvo za pomoćnike u nastavi za rad s romskom populacijom te ojačava kapacitete škola i same romske zajednice za rad s romskom populacijom.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1175 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It