MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni poziv udrugama općine Bizovac

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BIZOVAC Općinski načelnik Općine Bizovac Srećko Vuković objavio je Javni poziv za predlaganje programa i projekata udruga od općeg interesa u Općini Bizovac u 2023. godini.

Predmet Javnog poziva je provedba postupka dodjele namjenskih financijskih sredstva za programe i projekte koji se odnose na aktivnosti od interesa za opće dobro, odnosno aktivnosti koje doprinose zadovoljavanju potreba i ispunjavanju ciljeva i koje podižu kvalitetu života stanovnika Općine Bizovac. Područja koja obuhvaćaju aktivnosti su: socijalna skrb, javne potpore u sportu i kulturi, potpore udrugama žena, potpore udrugama umirovljenika i potpore ostalim udrugama civilnog društva

Pravo predlaganja programa odnosno prijave za dodjelu financijskih sredstava imaju udruge,  koje provode programe i projekte u području kulture, sporta  socijalne skrbi  i drugim područjima od interesa za opće dobro   odnosno koje su u odgovarajućem registru registrirane za djelatnost  udruge.

U postupku vrednovanja programa/projekata predloženih za uvrštavanje u Program javnih potreba odnosno za čije financiranje su zatražena sredstva, ocjenjuje se kvaliteta i značenje prijavljenog programa/projekta,  njihova realnost te institucionalna osposobljenost prijavitelja za njihovu provedbu.

Osnovno mjerilo za odobravanje sredstava predstavlja stupanj doprinosa programa ostvarivanju , unapređenju i promoviranju   sportskih, kulturnih i aktivnosti iz područja socijalne skrbi na dobrobit stanovnika Općine Bizovac. Financijska sredstva za javne potrebe koje se financiraju temeljem  Javnog poziva u iznosu od 117.237,59 eura  planirana su  u  Proračunu Općine Bizovac za 2023. godinu.

Javni poziv zajedno s propisanim obrascima objavljen je na mrežnoj stranici Općine: www. opcina-bizovac.hr.

Prijedlozi programa/projekta pripremljeni u skladu s ovim Javnim pozivom dostavljaju se na propisanim obrascima s  popratnom dokumentacijom, elektroničkim putem i/ili u papirnatom obliku u zatvorenoj omotnici na adresu: "Za Javni poziv za predlaganje programa/projekata udruga  u 2023. godini" Općina Bizovac, Kralja Tomislava 89, 31222 Bizovac, ili  putem  e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Rok za dostavu prijedloga je do 22. veljače 2023. godine.

Sve nepotpune i nepravovremene prijave kao i prijave koje nisu dostavljene na propisanim obrascima,  odnosno prijave podnesene protivno uvjetima iz ovoga Javnog poziva neće biti razmatrane.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 884 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu