MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Nastavak provedbe programa „Pomoć u kući“ i „Organizirane dnevne aktivnosti za starije osobe“

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo i Ministarstvo socijalne politike i mladih sklopili su aneks Ugovora za provedbu programa „Pomoć u kući starijim osobama“ i „Organizirane dnevne aktivnosti za starije osobe“ za razdoblje od 01 siječnja do 31. prosinca 2015. godine.

 

Program provodi 5 zaposlenika: 3 gerontodomaćice, 1 pomoćni radnik i 1 voditeljica programa, dok organizirane dnevne aktivnosti provodi 1 voditeljica programa. Program „Pomoć u kući“ financira Ministarstvo u ukupnom iznosu od 312.000,00 kn, dok program „Organizirane dnevne aktivnosti“ Ministarstvo financira s 90.000,00 kn.

U provedbu oba programa uključio se Grad Valpovo o čemu je prvi aneks Ugovora potpisao gradonačelnik Leon Žulj, u skladu s kojim će Grad Valpovo sudjelovati u ukupnom iznosu od 39.720,00 kuna za 2015. godinu.

U provedbu Programa također su uključeni Općina Bizovac s 15.600,00 kn i Gradsko društvo Crvenog križa u Valpovu s iznosom od 7.000,00 kn vlastitih sredstava. programom je obuhvaćeno 35 korisnika i to 18 korisnika s područja Grada Valpova, 16 korisnika s područja Općine Bizovac i 1 korisnik s područja Općine Petrijevci.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 878 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It