MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

JOŠ JEDNA PRONATALITETNA MJERA GRADA VALPOVA: Novčana pomoć trudnicama za vrijeme bolovanja zbog komplikacija u trudnoći

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO  Gradonačelnik Valpova Matko Šutalo raspisao je javni poziv za iskazivanje interesa za provedbu mjere pronatalitetne politike Grada Valpova pod nazivom novčana pomoć trudnicama za vrijeme bolovanja zbog komplikacija u trudnoći.

Predmet ovog Javnog poziva je ispitivanje stanovnika Grada Valpova za sudjelovanje u provedbi mjere pod nazivom Novčana pomoć trudnicama za vrijeme bolovanja zbog komplikacija u trudnoći.

Na temelju prikupljenih prijava o iskazu interesa za sudjelovanje u navedenoj mjeri, gradonačelnik Grada Valpova donijet ce odluku o visini, načinu i postupku za ostvarivanje prava na novčanu pomoć trudnicama za vrijeme bolovanja zbog komplikacija u trudnoći, nakon čega ce sve zainteresirane osobe moći podnijeti Zahtjev za ostvarivanje navedenog prava.

Cilj Javnog poziva je stvaranje sto boljih ekonomskih i socijalnih uvjeta koji motiviraju građane da se odlučuju osnovati obitelj, da planiraju budućnost, svoju i svoje djece na ovim prostorima te jačanje pozitivnih migracijskih trendova.

Pravo na podnošenje prijave o iskazu interesa za sudjelovanje u provedbi mjere pod nazivom Novčana pomoć trudnicama za vrijeme bolovanja zbog komplikacija u trudnoći imaju sve fizičke osobe - trudnice koje imaju prijavljeno prebivalište na području grada Valpova te ostvaruju pravo na naknadu za bolovanje zbog komplikacija u trudnoći od strane nadležne službe Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Za ostvarenje prava  potrebna je sljedeća dokumentacija: Popunjen i vlastoručno potpisan prijavni obrazac; Vlastoručno potpisana Privolu za prikupljanje i obrađivanje potrebnih osobnih podataka; Preslika osobne iskaznice; Preslika Uvjerenja o prebivalištu (ne starije od trideset (30) dana); Preslika Izvješća o privremenoj nesposobnosti / spriječenosti za rad - komplikacije u svezi trudnoće i porođaja za prethodni mjesec.

Obrazac za prijavu na Javni poziv podnositelji prijave mogu preuzeti sa mrežne stranice Grada Valpova www.valpovo.hr. Navedenu dokumentaciju potrebno je popuniti isključivo putem računala.

Prijave na Javni poziv moguće je podnijeti najkasnije do 20. veljače 2023. godine.

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 717 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It