MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Potvrda sustavnog i kvalitetnog rada

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

MARJANČACI Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Marjančaci danas su izabrali novo čelništvo na redovitoj izbornoj Skupštini.

Činjenica da su u čelništvu društva ostali gotovo isti članovi, koji su ga vodili i u proteklom četverogodišnjem razdoblju, potvrđuje dobre rezultate u radu.

Na svečanosti je pored 35 članova s pravom glasa, sudjelovalo gotovo cjelokupno članstvo, predvođeno veteranima i vatrogasnim pomlatkom, a pridružili su im se i brojni gosti iz prijateljskih društava iz Sarvaša, Satnice, Ladimirevaca, Petrijevaca, Harkanovaca, Feričanaca, Ivanovaca, Valpova, Narda i Zelčina te Vatrogasne zajednice Grada Valpova i općine Petrijevci.

Silva Vendling sudjelovala je kao izaslanica župana Vladimira Šišljagića, a podršku je osobno sudjelujući u radu skupštine izrazio i gradonačelnik Valpova Leon Žulj.

Izvješće o radu podnio je zapovjednik Mario Kokić i naglasio brojne aktivnosti koje je društvo provelo na osposobljavanju i uvježbavanju članstva za intervencije u slučaju potrebe, ali, na sreću, u prošloj godini nije bilo potrebe za pravom intervencijom, jer požara na području Marjančaca i bliže okolice nije bilo.

Potvrda je to i dobre organiziranosti u preventivi, što su u svom obraćanju istaknula i izaslanica župana Šišljagića, Silva Vendling, koja je uz čestitke za kvalitetan rad uputila i poziv da sudjeluju u javnim pozivima za opremanje društava nužnom opremom i novcem za uređenja prostora Društva.

Gradonačelnik Žulj naglasio je velik značaj društva u jačanju cijelog sustava zaštite od požara, dobru međusobnu povezanost i organiziranost. Pohvalio je kontinuirani rad s mladima koji u sadašnjem članstvu imaju dobre uzore i podršku. Obećao je i dalje sustavnu potporu Vatrogasnoj zajednici i njezinim članicama, u skladu s proračunskim mogućnostima te svima poželio uspješan rad u narednom mandatnom razdoblju.

Pamela Kokić, predsjednica Vijeća Mjesnog odbora, pohvalila je rad Dobrovoljnog vatrogasnog društva i naglasila da je to jedina društvena organizacija koja djeluje u selu, tako da je značaj njenog dobrog djelovanja još veći osobito kad je riječ o mladima.

Usvojeni su i planski dokumenti za rad u ovoj godini, a organizranje vježbi operativnih članova i pričuvnih članova, sudjelovanje na natjecanjima, edukacija i školovanje postojećih kadrova i dalje su, pored opremanja novom opremom i uređenja vatrogasnih prostorija, najznačajnije zadaće, a posebno je naglašena potreba nastavljanja rada s mladima te, upravo za te namjene, izgradnja poligona za mladež.

U Upravni odbor izabrani su: Matija Vidaković, Zdravko Matoković, Mario Kokić, Tihomir Štefić, Ivan Đurković, Boris Vidaković, Milan Đurković, Dražen Pavošević, Josip Đurković, Dajana Đuranić, Mateo Đurković

Zapovjedništvo čine: Mario Kokić, Tihomir Štefić, Zdravko Matoković, Albin Mioković, Josip Đurković, Ivan Đurković , a Nadzorni odbor: Jozo Đurković - Predsjednik, Vitomir Matoković, Dragan Đurković

Predsjednik je i dalje: Matija Vidaković, njegov je zamjenik Zdravko Matoković, zapovjednik: Mario Kokić, zamjenik zapovjednika: Tihomir Štefić

Izabrani su i Zdravko Matoković za predstavnik društva u Upravnom odboru i Skupštini VZG,  Ivan Đurković za njegova zamjenika.

Na kraju Skupštine dodijeljena su spomenice za višegodišnji rad u društvu, tako da su Matija Vidaković, Boris Vidaković, Josip Đurković i Josip kokić primil priznanja za 10 godina aktivnog djelovanja u vatrogastvu, Zdravko Matoković, Zvonko Matoković, Vitomir Matoković, Dragan Đurković, Milan Đuković i Zvonko Đurković za 40 godina djelovanja te Đuro Đurakić za 60 godina djelovanja u društvu!.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 640 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Brzi i pouzdani!