MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

DJEČJI VRTIĆ U LADIMIREVCIMA: Aktivna mjera demografske politike

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

LADIMIREVCI Dugogodišnja potreba i želja mještana Ladimirevaca za Dječjim vrtićem u svom mjestu mogla bi uskoro biti realizirana.

Naime, prenamjenom i rekonstrukcijom zgrade stare škole u Ladimirevcima u područni dječji vrtić dobile bi se dvije velike sobe dnevnog boravka s pripadajućom garderobom i sanitarnim čvorom, te pomoćna kuhinja, što bi zadovoljilo uvjete za boravak 50-tero djece organiziranih u dvije vrtićke skupine. Otvaranjem područnog odjela Dječjeg vrtića Maza Valpovo u Ladimirevcima bila bi otvorena i tri nova radna mjesta, dvije odgajateljice i jedna spremačica.

Svi radovi na rekonstrukciji i obnovi zgrade stare škole za prenamjenu u zgradu dječjeg vrtića projektirani su i moraju biti izvedeni u skladu s državnim pedagoškim standardom što se posebno kontrolira od strane mjerodavnih institucija kako u fazi idejnog rješenja prije projektiranja tako i u fazi izvođenja radova. 

Ukupna vrijednost projekta iznosi 7.473.366,97 kn, dok će stvarna vrijednost biti poznata tek nakon provedbe postupka javne nabave za odabir izvođača radova.

Projekt Dječjeg vrtića u Ladimirevcima Grad Valpovo prijavio je na natječaj iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje od 2014.-2020. godine, na podmjeru 7.4.1 gdje je intenzitet potpore prihvatljivih troškova 100%. Projekt se trenutno nalazi u fazi administrativne provjere u kojoj nadležno provedbeno tijelo provjerava potrebitu i dostavljenu dokumentaciju, nakon čega slijede preostale faze postupka ocjenjivanja, te donošenje Odluke o financiranju projekta.

Otvaranje područnog odjela Dječjeg vrtića Maza Valpovo u Ladimirevcima stvarna je pomoć mladim obiteljima na tom području kao i na području ostalih prigradskih naselja koja gravitiraju Ladimirevcima, te jedna od aktivnih mjera demografske politike koju provodi sadašnja gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Matkom Šutalom. 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 438 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu