MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

  OD PONEDJELJKA: Isplata božićnica

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Gradonačelnik Belišća, Dinko Burić, donio je Odluku o isplati božićnica nezaposlenim osobama s prebivalištem na području Grada Belišća u 2018. godini.

Tom se odlukom odobrava isplata jednokratne pomoći - božićnice u iznosu od 150 kuna nezaposlenim osobama s prebivalištem na području grada Belišća za sljedeće kategorije:

  1. Nezaposlenima koji su se na dan 31.10.2018. godine nalazili u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i još uvijek se nalaze u evidenciji,
  2. Nezaposlenima koji se nalaze u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, a ostali su bez posla od 31.10.2018. godine do zadnjeg dana isplate pomoći – božićnice,
  3. Nezaposlenima koji se iz posebnih objektivnih okolnosti ne nalaze na evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (osobe radno nesposobne zbog invaliditeta i sl.).

 Nezaposlene osobe iz točke 1. članka 1. pri isplati božićnica daju na uvid važeću osobnu iskaznicu ili uvjerenje o prebivalištu, daju izjavu o nezaposlenosti na propisanom obrascu i potpisuju se na pripremljenu listu za isplatu.

Nezaposleni iz točke 2. članka 1. pri isplati božićnica daju na uvid važeću osobnu iskaznicu i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba i dopisuju se na pripremljenu listu.

Nezaposleni iz točke 3. članka 1. podnose zahtjev za ostvarivanje prava na isplatu jednokratne pomoći - božićnica s obrazloženjem i pripadajućom dokumentacijom kojom potvrđuju svoj status.

O ostvarivanju prava na božićnicu za ove osobe posebnom Odlukom odlučuje gradonačelnik. Pri isplati božićnice daju na uvid osobnu iskaznicu i dopisuju se na pripremljenu listu.

Isplata božićnica trajat će u razdoblju od 3. do 21. prosinca 2018. godine, a nakon navedenog razdoblja neće se moći ostvariti pravo na božićnicu.

 

                                                                                                                  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 827 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

    STUDENI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu