MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 


     

Održana Izvještajna godišnja skupština DVD-a Tiborjanci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

TIBORJANCI U subotu 02. veljače 2019. godine u prostorijama Društvenog doma Tiborjanci održana je izvještajna godišnja Skupština DVD-a Tiborjanci uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Vinogradci, Veliškovci i Gat), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Tiborjanci.

Skupštini DVD-a Tiborjanci nazočio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Belišća Dario Fletko i zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Tiborjanci i Financijskog izvješće u 2018. godini, te Planove rada i financija za 2020. godinu, a potom su ista jednoglasno usvojena.

U prigodnim riječima predsjednik Gradskog vijeća Dario Fletko se zahvalio na pozivu i čestitao na postignutim rezultatima i aktivnostima koje se provode u vatrogasnoj djelatnosti. Ujedno je istaknuo samokritičnost rukovodstva, odnosno problem operativnog članstva kojeg nedostaje, jer su mnogi članovi napustili mjesto, a samim time i Dobrovoljno vatrogasno društvo, tako da je rad sveden na osnovno ispunjavanje obaveza. Daje podršku rukovodstvu i članovima za daljnje djelovanje i ostvarivanje svih zacrtanih planova.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, osvrnuo se na izvješće o radu Društva, gdje je istaknuto manjak mladih članova zbog odlaska za poslom, međutim u tom pogledu DVD Tiborjanci ispunjavaju sve zadane zadatke i osnovne potrebe koje od njih zahtijeva VZG Belišće. Ukratko je upoznao prisutne o Izmjenama i dopunama Zakona o vatrogastvu, te da će od 01.siječnja 2020. godine odlukom Vlade RH djelovati Središnji državni ured za vatrogastvo, a  ujedno do tada bi trebao biti usvojen novi Zakon o vatrogastvu. Na kraju poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Na kraju predsjedavajući Siniša Mandić, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 379 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu