MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

      

Održana Izvještajna godišnja skupština DVD-a Bistrinci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BISTRINCI U subotu, 02. ožujka 2019. godine, u prostorijama Nogometnog kluba Bistrinci održana je izvještajna godišnja Skupština DVD-a Bistrinci uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Vinogradci, Veliškovci, Gat, Marijanci, Črnkovci, Novi Bezdan i Baranjsko Petrovo Selo), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Bistrinaca.

Skupštini DVD-a Bistrinci nazočio je predsjednik gradskog vijeća Grada Belišća Dario Fletko, zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić i predstavnik Savjeta za razvoj prigradskih naselja u Gradu Belišću za mjesto Bistrinci Rade Bagarić.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Bistrinci i Financijsko izvješće u 2018. godini, te Planove rada i financija za 2020. godinu.

Nakon usvojenih Izvješća za 2018. godinu i Planova za 2020. DVD-a Bistrinci, dana je riječ gostima.

U prigodnim riječima predsjednika Gradskog vijeća Dario Fletko se zahvalio na pozivu i čestitao na postignutim rezultatima i aktivnostima koje se provede u vatrogasnoj djelatnosti. Ujedno istaknuo opsežan rad društva tijekom cijele godine i aktivnosti koje se provode u ispunjavaju svih obveza. Istaknuo je potporu Gradske uprave Grada Belišća u ostvarivanju boljih uvjeta rada vatrogasaca, gdje je u planu uređenje Vatrogasnog spremišta u Bistrincima. Daje podršku rukovodstvu i članovima za daljnje djelovanje i ostvarivanje svih zacrtanih planova.

Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, osvrnuo se na rad Društva, koje ispunjava sve obveze po pitanju vatrogasnih intervencija i ostalih aktivnosti u djelokrugu vatrogasne djelatnosti. Također napominje potrebu stalnog osposobljavanje mladih članova za stjecanje osnovnih i novih saznanja o vatrogastvu. Upoznao je članove s promjenama koje su nastale u vatrogasnoj organizaciji po pitanju preuzimanja Sektora za vatrogastvo iz DUZS u okrilje Hrvatske vatrogasne zajednice i potrebe donošenja novog Zakona o vatrogastvu do kraja godine, a također naglašava osnivanje Središnjeg državnog ureda za vatrogastvo koji treba započeti s radom 1.siječnja 2020. godine. Na kraju se zahvalio rukovodstvu na doprinosu u radu tijela VZG Belišće, te poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za stvaranjem što kvalitetnije strukture društva.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, prisutpilo se uručivanju uvjerenja i priznanja zaslužnim članovima i to:

Zapovjednik VZG Dubravko Čovčić uručio je :

  1. Diplomu za stecanje «Pripadnika vatrogasne mladeži».:
    • Emi Barić i Dori Ledinšćak
  2. Diploma i uvjerenje za stecanje zvanja «Vatrogasac I klase».:
    • Draženu Podboj
  3. Diploma za 40 rad u vatrogasnoj organizaciji «Spomenica za 40 godina»:
    • Dušanu Petranović.

Nakon uručenih uvjerenja i priznanja, predsjedavajući Ivan Anić, zahvalio se prisutnima na nazočnosti i zaključio rad Skupštine.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 717 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu