MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 


     

„Zvono“ traži novi dom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Udruga Zvono iz Belišća, koja je svoje kapacitete posvetila radu s djecom i mladima s poteškoćama u razvoju, nakon petnaest godina djelovanja pokrenula je kampanju prikupljanja novca za kupovinu svog doma.

Mnogo smo puta izvještavali o aktivnostima Udruge kojoj je cilj poboljšati kvalitetu života djece i mladih s poteškoćama u razvoju te njihovih roditelja tako da im pruža pomoć prilikom uključivanja u odgojno obrazovni sustav i sustav socijalne skrbi, kako bi se zadovoljile njihove kulturne, radne i obrazovne potrebe. Također, udruga Zvono aktivno radi na poboljšanju uvjeta kako bi se ostvarila inkluzija osoba s invaliditetom u zajednicu u kojoj žive i djeluju te razvija programe zapošljavanja članova, uz podršku. 

Zvono je jedna od vodećih organizacija u regiji specijalizirana za područje socijalnog zbrinjavanja i integracije osoba s invaliditetom, za područje socijalnog poduzetništva te je primjer dobre prakse neprofitnog poduzetništva.

-Ovom kampanjom želimo započeti prvi veliki korak u osamostaljivanju same udruge koja bi napokon dobila svoj prostor u kojem bi se mogle održavati razne radionice, aktivnosti, predavanja, edukacije i ostali razni sadržaji koji bi pomogli djeci i mladima s poteškoćama u razvoju, najavio je Matej Vidranski, voditelj kampanje.

-Kupovinom kuće, u novim i adekvatnim prostorijama, sva ta djeca i mladi mogli bi bolje raditi na sebi, na integraciji u društvo te na inkluziji u lokalnu zajednicu. 

Potrebnih dvjestotinjak tisuća kuna naumili su prikupiti animiranjem donatora koji bi prepoznali njihove napore i podržali ih donatorskim prilozima. Za sve donatore koji će pomoći u samoj kampanji, u poludnevnom boravku u novoj kući, nalazit će se Zid donatora, na kojem će biti ispisana sva imena i prezimena ili ime tvrtke koja je pomogla u ostvarivanju kupovine kuće. Uz to, organizatori kampanje jamče razne proizvode članova udruge, ali i mogućnost višednevnog kampiranja na radnom kampu ''Citadela'', koji se nalazi u blizini rijeke Drave, a okružen je šumom, zelenilom i prekrasnim ambijentom. 

-Ova kuća, koju je udruga odabrala kao novo sjedište, postepeno će se uređivati i prilagoditi tako da se svaka osoba s poteškoćama u njoj osjeća kao kod svoje kuće. U slučaju da se prijeđe zadani financijski cilj kampanje, svaka Vaša donacija još će više olakšati uređivanje interijera i eksterijera same kuće, poručuje Vidranski potencijalnim donatorima.

Kao i u mnogo drugih slučajeva i prikupljanje novčanih priloga organizira se, na kod nas razmjerno nov način, kroz u svijetu dobro prihvaćenu crowdfunding kampanju, s kojom se upoznajte ovdje.

Kako bi promovirali kampanju, pripremili su i Službeni promo video kampanje.-Pri ostvarivanju ovog cilja, važno nam je otvorenom i transparentnom komunikacijom pokazati da je rad udruge vrlo bitan za lokalnu zajednicu i da kvalitetnim projektima djeluje na kvalitetu života djece i mladih s poteškoćama u razvoju. Kroz dugi niz godina i razne projekte Udruga je uspjela osigurati određen prostor za rad sa svima njima, no nikad svoj pravi vlastiti i adekvatan prostor, poručuje Mira Anić, predsjednica Udruge, u pozivu na sudjelovanje u kampanji koja će omogućiti optimalne uvjete rada članovima i brojnim volonterima koje je udruga okupila na ostvarenju svojih plemenitih ciljeva. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 594 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu