MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Prikupljaju PET ambalažu kao pomoć za poplavljene

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

VALPOVO Od Matije Karša predsjednika Gradske organizacije SDP-a Valpovo primili smo priopćenje o uključivanje u aktivnosti pomoći stradalima od poplave u istočnoj Slavoniji koje objavljujemo u cijelosti.

 

-U ovom izvanrednom stanju u našoj i susjednim zemljama, prirodna nepogoda razarajućih posljedica poput vodenog vala koji je poplavio domove stanovnika istočne Slavonije, u velikom dijelu ljudi koje je tragedija zaobišla budi se najbolje u njima. Kako u cijeloj državi nesebično građani nude pomoć, tako se i u Valpovštini organiziraju akcije pomoći unesrećenima u poplavljenim područjima.

Vezano za sustavno i organizirano pomaganje evakuiranim stanovnicima istočne Slavonije određeno je da aktivnostima koordinira Stožer za zaštitu i spašavanje grada Valpova, da novčanu, te pomoć u robi i opremi prima i distribuira Gradski odbor Crvenog križa.

U sklopu toga, članovi SDP Valpovo organiziraju akciju sakupljanja povratne ambalaže i u koordinaciji s tajnikom Gradskog društva Crvenog križa Valpovo, svake večeri će prikupljenu ambalažu zamijeniti ciljano za namirnice ili potrepštine prema potrebama koje bude naveo Crveni križ. Trenutno je najveća potreba za konzerviranom hranom, sutra će to možda biti trajno mlijeko, sapuni ili nešto drugo.

Dio članova SDP-a već je donio jedan dio PET ambalaže, limenki i ostale povratne ambalaže, te ovim putem molimo i ostale članove SDP-a kao i zainteresirane građane da učine isto. U prostorijama SDP-a (zgrada Centra za socijalnu skrb) svaki dan će od 16-17 sati (po potrebi i duže) biti dežuran volonter koji će primati ambalažu. Napominjemo da novčanu pomoć možete uplaćivati direktno na broj koji je objavio Stožer za zaštitu i spašavanje, a robu i namirnice također direktno prima GD Crvenog križa Valpovo.

Pomaganje stradalima u poplavi biti će dugotrajnija zadaća i nadamo se da će ovaj naš (i vaš) mali doprinos nekome tko je izgubio sve imati značaj i očuvati nadu.

Unaprijed Vam zahvaljujem na pomoći u ovoj akciji, poručuje Matija Karša, dr.med.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 743 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It