MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javnozdravstvena akcija „Prevencija = zdravlje“ u Valpovu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO  U sklopu provođenja javnozdravstvene akcije „Prevencija=Zdravlje“ jučer je u Valpovu boravila stručna ekipa Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, predvođena dr. Nikolom Kraljikom.

Grad Valpovo prva je postaja ove javnozdravstvene akcije koja će se provoditi u svim gradovima Osječko-baranjska županije.

Na prostoru ispred Valme, za postavljena tri štanda stručni su djelatnici Zavoda promovirali preventivne programe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije, a u toj su im akciji partneri bili Grad Valpovo i nedavno osnovana Udruga Liga protiv raka Valpovštine.

Dobro opskrbljeni propagandnim materijalima - brošurama i letcima, članovi stručne ekipe srdačno su i stručno prolaznicima pojašnjavali ciljeve svoga djelovanja, predstavili Nacionalne preventivne programe za rano otkrivanje raka, približili rad svoga Nutricionističkog savjetovališta, Škole nepušenja, djelovanje Centra za besplatno i anonimno HIV testiranje i savjetovanje i Centra za zdravstvenu zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti.

Mnogi su prolaznici podijelili s ekipom javnozdravstvene akcije svoje zdravstvene probleme i dobili ohrabrenje za nastavak u traženju rješenja, a nekima su prisutni zdravstveni djelatnici pružili i vrlo konkretne i stručne savjete o zdravoj prehrani kao prevenciji prekomjerne tjelesne mase školske djece i mladih, samopregledu dojki, opasnostima hipertenzije, koristima cijepljenja protiv humanog papiloma virusa, vrijednostima mentalnog zdravlja…

Javnozdravstvena akcija „Prevencija=Zdravlje“ pokazala se i kao izvrsna promocija ukupnog djelovanja Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i ovu ustanovu na pristupačan način približili krajnjim korisnicima.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      LIPANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu