MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Danijela Bejić nova predsjednica KUD-a Šokadija Bocanjevci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BOCANJEVCI Jučer je u prostorijama Hrvatskog doma u Bocanjevcima održana redovna izvještajna, ali i izvanredno-izborna skupština KUD-a Šokadija Bocanjevci.

Uz članove društva, skupštini su prisustvovali i zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, potpredsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Bojan Vuksanić, predsjednik NK Hrvatski sokol Bocanjevci Nikola Rašeta, predsjednik MPD Bocanjevački pajdaši Željko Vuksanić, dopredsjednik DVD-a Bocanjevci Dražen Barić i dopredsjednica HKUD-a Valpovo 1905 Ivana Pavoković.

Nakon odabira radnog voditeljstva, uslijedila su izvješća za proteklu godinu iz kojih valja izdvojiti još jednu uspješnu organizaciju trodnevne manifestacije Bocanjevci alaj ste milina, organizaciju kirvajske i pokladne zabave kao i nastupe širom Slavonije. Iz financijskog izvješća je primjetno da se velik dio sredstava uložio u opremu, odnosno dijelove nošnje koji nedostaju. Također, od 2023 godine društvo ima nove voditelje pa je tako Ana Berečić voditeljica folklorne skupine dok je Lara Šimošić voditeljica Ženske vokalne skupine Bocanjevčanki.

Uslijedilo je iznošenja plana rada i financijskog plana za 2024., kao i razrješnica dosadašnjim članovima tijela upravljanja društva. Nakon provedene rasprave izabrano je novo vodstvo KUD-a Šokadija pa je tako za predsjednicu KUD-a Šokadija izabrana Danijela Bejić, dok su svoje dosadašnje pozicije zadržali Melani Vuksanić kao tajnica, Lara Šimošić kao blagajnica, odnosno Patrik Piškorjanac i Armenio Vidošić kao dopredsjednici društva.

 Skupu se obratila zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković koja je prenijela pozdrave gradonačelnika Dinka Burića te čestitala novoizabranom vodstvu i obećala i dalje potporu Grada Belišća u svim segmentima.

Uslijedila su obraćanja Bojana Vuksanića, Nikole Rašete i Ivane Pavoković koji su također čestitali izabranim osobama, pohvalili rad i djelovanje njihovih prethodnika  te naglasili kako i dalje očekuju jednako dobru suradnju kao i do sada.

Nakon što su iscrpljene sve točke dnevnog reda, predsjedavajuća skupštine Lara Šimošić je zaključila skupštinu.

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 775 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      TRAVANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu