MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

„Međunarodni doživljaj baštine“

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U utorak 20. siječnja u 18 sati u Multimediji Gradske knjižnice i čitaonice Valpovo bit će postavljana i svečano otvorena izložba fotografija „Međunarodni doživljaj baštine“.

 

Izložba „Devetnaesti međunarodni fotografski doživljaj baštine“ rezultat je opsežne programske aktivnosti namijenjene mladima do 21 godine starosti. Održava se pod pokroviteljstvom Vijeća Europe i potporu UNESCO-a i priređuje se u okviru Europskih dana baštine. Nakana ovog projekta bila je usmjeriti što veći broj mladih na fotografiranje i razumijevanje kulturne i prirodne baštine, a od 1996. godine, kada je na inicijativu Ministarstva kulture Katalonije započeo, ovom projektu pridružuje se sve veći broj zemalja i pokrajina.

Zajednička izložba izabranih fotografija postavlja se približno u isto vrijeme u svim zemljama sudionicama, a cilj je razmjena ponajboljih fotografskih uradaka iz različitih zemalja kako bi se pokazala cjelokupna dimenzija i odnos mladih prema baštini.

Na prošlogodišnjem natječaju sudjelovalo je 128 autora s ukupno 998 fotografija iz 19 zemalja Europe, Afrike i Amerike.

Do sada je na ovoj prestižnoj manifestaciji sudjelovalo ili pohvaljeno nekoliko mladih fotografa Fotokluba Valpovo: Suzana Koprivnjak, Ana Francuz, Martina Horvatić i Zvonimir Jukić.

Hrvatsku kolekciju od osam radova prošle godine odabrali su Marina Vinculin, Zlata Medak i Predrag Bosnar, a među izabranima nalaze se i radovi Sonje Blažević i Petra Čvagića.

Pozivamo Vas i očekujemo s radošću, ZTK Valpovo, Fotoklub Valpovo i GKIČ Valpovo

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It