MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Predstavljanje projekta „Skriveno blago europskog plemstva - valpovački vlastelini Prandau i Normann“ u Muzeju Valpovštine

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U četvrtak, 23. ožujka 2017. godine s početkom u 11,00 sati, u prostorijama Muzeja Valpovštine, održat će se drugo predstavljanje projekta „SKRIVENO BLAGO EUROPSKOG PLEMSTVA - VALPOVAČKI VLASTELINI PRANDAU I NORMANN“.

Ovom značajnom događaju, prisustvovat će, kao domaćin, gradonačelnik Grada Valpova Leon Žulj te ravnatelji/voditelji i suradnici četiriju ustanova (Muzej likovnih umjetnosti iz Osijeka, Muzej Slavonije iz Osijeka, Državni arhiv u Osijeku i Ustanova za kulturne djelatnosti „Ante Evetović Miroljub“/Muzej Valpovštine iz Valpova) koji će biti nosioci ovog kapitalnog projekta nacionalnog, ali i međunarodnog značaja. Podsjetimo, svaka ustanova će obraditi i prikazati jedan segment iz ostavštine iz svog fundusa. Osim izložbom, projekt će biti praćen i katalogom te predavanjima, a u planu je i prijenos izložbe u Muzej za umjetnost i obrt u Zagrebu, te u inozemstvo. Muzej Valpovštine, koji je smješten u originalni ambijent života plemićke obitelji, obradit će svakodnevni život - predmete iz stalne uporabe u dvorcu, zabava, lov, glazba, fotografije kao i kriptu s grobovima barunske obitelji Prandau i grofovske obitelji Normann.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It