MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Grad Valpovo nastavlja sa subvencioniranjem kamata na poduzetničke kredite

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Početkom ovog mjeseca gradonačelnik Grada Valpova, Leon Žulj, potpisao je sa županom Osječko-baranjske županije, Vladimirom Šišljagićem, Sporazum o subvencioniranju kamata na poduzetničke kredite prema Programu „Kreditom do uspjeha 2014.“, Mjera 1. „Kreditom do konkurentnosti“.

 

Temeljem navedenog Sporazuma Grad Valpovo i ove godine nastavlja subvencionirati kamate na poduzetničke kredite s jednim postotnim poenom onim poduzetnicima koji imaju sjedište ili ulažu na području Grada Valpova. Za ovu namjenu Grad Valpovo je u svojem Proračunu osigurao iznos od 20.000,00 kn.

Uz Grad Valpovo i Osječko-baranjsku županiju koja također subvencionira kamate na poduzetničke kredite s jednim postotnim poenom, sukladno Programu „Kreditom do uspjeha 2014.“ Ministarstvo poduzetništva i obrta subvencionira kamate na poduzetničke kredite s dva postotna poena za proizvodne djelatnosti te jednim postotnim poenom za uslužne djelatnosti. Ukupni kreditni potencijal ovog Programa iznosi 27 milijuna kn.

Sukladno Javnom natječaju i propisanim kriterijima OBŽ-a prihvatljivi iznos kredita kreće se u rasponu od 100.000,00 kn do 5.000.000,00 kn.

Namjera je Grada Valpova ovakvim kreditnim linijama dati poticaj gospodarstvu, pomažući na taj način napore malih i srednjih poduzetnika da postignu konkurentnost na domaćem i stranom tržištu, ali i omogućiti kreditiranje poduzetnika početnika što će u konačnici rezultirati otvaranjem novih radnih mjesta, istaknuo je gradonačelnik Grada Valpova Leon Žulj.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani gospodarski subjekti da se jave osobno u Upravni odjel za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije na adresi Stjepana Radića 4, 31 000 Osijek ili na broj telefona: 031 / 221 – 881 radi dodatnih informacija i preuzimanja potrebnih obrazaca.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu