MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Povezivanje Grada Valpova s obrazovnim sustavom

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Tijekom jučerašnjeg dana u Gradskoj upravi Grada Valpova potpisan je ugovor o sufinanciranju razvojnog projekta pod nazivom „Razvoj modificiranih bezglutenskih brašna primjenom ekstruzije“ između Grada Valpova i Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku.

Navedeni projekt Grad Valpovo će sufinancirati s iznosom od 5.000,00 kn ukoliko projekt bude odobren od strane Ministarstva poljoprivrede. Istog dana potpisan je i ugovor s Poljoprivrednim fakultetom u Osijeku o sufinanciranju razvojnog projekta pod nazivom „Tržište lokalne hrane i kratki lanci opskrbe u funkciji razvoja malih poljoprivrednih gospodarstava i ruralnog područja“, kojeg Grad Valpovo također sufinancira s iznosom od 5.000,00 kn pod istim uvjetima.

Navedena sredstva osigurana su u Proračunu Grada Valpova za 2016. godinu s pozicije poljoprivrednog programa.

Obrazovne institucije spomenute projekte prijavljuju na natječaj za podnošenje ponuda za razvojna i primijenjena istraživanja u poljoprivredi i ruralnim područjima, kojeg je raspisalo Ministarstvo poljoprivrede, a potpisom ugovora o sufinanciranju Grad Valpovo uključio se u provedbu projekata kao jedan od partnera.

Ovako Grad Valpovo daje potporu obrazovnom sustavu u razvoju novih tehnologija i istraživanja iz sektora poljoprivrede i ruralnog područja sa ciljem povećanja dohodovnosti i konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača, te nastavlja dobru suradnju u provedbi zajedničkih projekata.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu