MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Bruje strojevi u Poslovnoj zoni

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Poslovne zone Valpova ovih dana bruje od buke radnih strojeva. Grade se objekti, postavlja komunalna infrastruktura, asfaltira...

 

U dijelu Zone malog gospodarstva II u tijeku su radovi na izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže.

U Poslovnoj zoni Ivana Hanzike Fuderera (K VI) dovršava se izgradnja cestovnog priključka s obilaznice.

Ovdje je i smještena buduća hala tvrtke TEO d.o.o. iz Belišća na kojoj su radovi u punom jeku. Gradilište su posjetili direktor Branko Vukobratović, koji je sa suradnicima došao vidjeti kako se odvijaju radovi, i Filip Belić, koji je neposredno zadužen za tekuću investiciju..

U realizaciji projekta sudjeluju s 4,170.800,00 kn vlastitih sredstva, kroz kredit banke i deponirana sredstva, a 2,286.200,00 kn su bespovratna sredstva iz EU fondova, tako da ukupna vrijednost poslova doseže 6.457.000,00 kn bez PDV-a.

Na gradilištu su trenutačno radnici tvrtke K.M.D.Servis d.o.o. iz Belišća, koji zidaju pregradne dijelova buduće hale ukupne površine 1.149 metara².

U blizini je i gradilište buduće trafo stanice. Naime, prije nekoliko dana gradonačelnik Leon Žulj potpisao je ugovor o financiranju izgradnje trafostanice od 480 kw u Zoni malog gospodarstva II, objektu vrijednom 810.000 kuna. Grad Valpovo je već platio 100.000 kuna za ovaj elektro-energetski objekt, a financiranje preostalih 710.000 kuna uvelike su olakšale potpore, 497.000 kuna koju smo nedavno dobili od Ministarstva regionalnog razvoja te  70.000 kuna od Osječko-baranjske županije za unapređenje poslovne infrastrukture.

U ovom dijelu Poslovne zone uskoro bi trebalo početi nicati novo gradilište, jer je poslovodstvo tvrtke TEO d.o.o. kupilo još jednu  parcelu, što je dobar znak da će se poslovne aktivnosti širiti...

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu