MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Javni poziv za šest potpora za poticanje razvoja poljoprivrede na području Grada Valpova

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Gradonačelnik Grada Valpova Matko Šutalo  objavio je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poljoprivrede na području grada Valpova u 2023. godini.

Cilj dosjele potpora je pomoći u razvoju poljoprivrede i ruralnog prostora kroz povećanje i modernizaciju primarne poljoprivredne proizvodnje, stvaranje povoljnijih uvjeta za početak bavljenja poljoprivrednom proizvodnjom, povećanje kvalitete i konkurentnosti poljoprivrednih proizvoda, bolje iskorištenje resursa te povećanje broja zaposlenih osoba kroz razvoj poljoprivrede sa svrhom zadržavanja stanovništva na ruralnom području kako bi se očuvale njegove vrijednosti i iskoristile prednosti.

U okviru ovog Javnog poziva realiziraju se Potpora za mlade poljoprivrednike, Potpora za ekološku poljoprivrednu proizvodnju, Potpora za razvoj povrtlarstva u zatvorenim/zaštićenim prostorima, Potpora za razvoj voćarstva i vinogradarstva, Potpora za uzgoj domaćih životinja i Potpora za kontrolu plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima.

Javnim pozivom za dodjelu potpora propisani su korisnici potpore, uvjeti dodjele potpora, prihvatljivi troškovi, visina potpore i način podnošenja potpore.

Ukupno raspoloživa sredstva namijenjena za dodjelu potpora po ovom Javnom pozivu iznose 66.000,00 EUR, odnosno 497.277,00 kn.

Podnositelj zahtjeva može na ovaj Javni poziv podnijeti zahtjev za dodjelu potpora male vrijednosti samo po jednoj mjeri, zahtjev za dodjelu potpora na Javni poziv podnosi se isključivo na propisanom obrascu koji je sastavni dio Javnog poziva i to preporučenom poštom ili predajom u pisarnicu Grada Valpova na adresu: Grad Valpovo, Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo s naznakom „NE OTVARATI – Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poljoprivrede na području grada Valpova u 2023. godini“.

Obrasce za prijavu na Javni poziv te svu ostalu potrebnu dokumentaciju podnositelji zahtjeva mogu preuzeti sa službene mrežne stranice Grada Valpova www.valpovo.hr.

Navedenu dokumentaciju potrebno je popuniti isključivo putem računala, a zahtjev za dodjelu potpora moguće je podnijeti najkasnije do 17. studenog 2023. godine.

S ostalim detaljima Javnog poziva upoznajte se OVDJE.

Sva eventualna pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se dobiti osobnim dolaskom u Upravni odjel za gospodarstvo i društvene djelatnosti Grada Valpova na adresi Matije Gupca 32, 31 550 Valpovo, putem telefona 031/ 285 – 307 ili slanjem upita na sljedeću adresu elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

TEST 2

TEST 2