MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Rezultati nisu izostali

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BISTRINCI Brojne aktivnosti koje smo odradili u protekloj godini zaslužuju svaku pohvalu. Utrošeno je tu jako puno sati dragovoljnog rada, energije, truda i odricanja slobodnog vremena, svaka aktivnost provedena je maksimalno odgovorno, korektno stručno pa rezultati nisu izostali, zaključeno je između ostaloga na godišnjoj izvještajnoj skupštini bistrinačkih ribiča.

Na ovoj skupštini su, uz članove Udruge športskih ribolovaca Podravac Bistrinci, sudjelovali i predsjednik Hrvatskog športsko – ribolovnog saveza Vladimir Sever, zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić, predsjednik i tajnik Zajednice sportskih udruga grada Belišća Milan Zamaklar i Damir Horvat, predstavnici prijateljskih ribičkih društava i ostalih udruga.

Na samom početku izvješća o radu u prošloj godini, predsjednik UŠR Podravac Milan Borić je zadovoljno istaknuo kako su bistrinački ribiči i dalje najbrojnija udruga u sklopu zajednice sportsko – ribolovnih udruga Valpovo. U rad udruge je uključeno 133 seniora, seniorki i ratnih vojnih invalida te 16 kadeta, tu je i 15 podupirućih članova, ali i 21 članica "Babuški", što je sve zajedno 185 članova. U natjecateljskom dijelu, ekipa bistrinačkih seniora sudjelovala je u svih pet kola županijske lige, te na više kup natjecanja u ZŠRU Valpovo i šire, a treba spomenuti i tradicionalno društveno natjecanje odnosno Memorijal Dragan Fumić.

Dugogodišnja suradnja koju su bistrinački ribiči ostvarili s brojnim udrugama, nastavljena je i lani. Tako su na Odmorištu Drava ugostili bicikliste iz mađarskog Beremenda, sudionike regate iz Donje Dubrave, bili su domaćini mnogobrojnih izleta mještana, vrtićke i školske djece te radnika lokalnih tvrtki. Zbog toga se redovno radilo na održavanju Odmorišta, na kojem su potkraj 2019. godine izgrađeni novi objekti koji su obogatili postojeće sadržaje, poput parkirališta, sjenica, klupa i suncobrana. Ovaj dio uređenja provodio se u sklopu projekta Zelene staze Dunava i Drave, kroz koji će Odmorište Drava šetnicom biti spojeno s hostelom kod Kajak kluba Belišće.

Skupština je pored svečanog imala izuzetno radni karakter jer su brojni članovi sudjelovali u raspravi o izmjenama Zakona o slatkovodnom ribarstvu, o predstojećim izmjenama u načinu izdavanja ribolovnih dozvola te pravima ribolovaca na obavljanje športskog ribolova na susjednim ribolovnim područjima, a kako i priliči ribolovcima Skupština je završena druženjem i društvenom zabavom.

 

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu