MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Branko Dubrović je volonter godine

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Danas su Lokalni volonterski centar Zvono i Grad Belišće svečano obilježili Međunarodni dan volontera (5. prosinca) dodjelom volonterskih nagrada u dvije kategorije.

Volonterske nagrade poticaj su za daljnje sudjelovanje u razvoju lokalne zajednice, za razvoj kvalitetnih volonterskih programa, za suradnju, solidarnost, toleranciju i međusobno uvažavanje te za razvoj socijalne inkluzije. Dobitnici nagrada svojim su angažmanom doprinijeli razvoju svoje zajednice i utjecali su na promjene te su primjer dobre prakse i poticaj drugima za uključivanje u volonterske aktivnosti. Volonterska nagrada izraz je zahvalnosti Lokalnog volonterskog centra Zvono i Grada Belišća na svom uloženom trudu, znanjima, vještinama te na svom vremenu i strpljenju vrijednih volontera i njihovih organizacija.

Ovogodišnji dobitnici nagrade su Branko Dubrović u kategoriji volonterski angažman pojedinca (volonter godine), a Društvo „Naša djeca“ grada Belišća u kategoriji organizacija koja potiče volonterstvo.

Branko Dubrović volonter je Crvenog križa Valpovo te ga je Crveni križ nominirao za volontersku nagradu. On je predan, vrijedan i pouzdan volonter koji je svoje vještine usmjerio u pomaganje drugima.

Volonter je obavljao razne volonterske aktivnosti od kojih je najznačajnija bila podjela paketa pomoći u sklopu Projekta pod nazivom „Pomoć najpotrebitijima na području Valpovštine“ kroz koji je podijeljeno okvirno 10 000 paketa najpotrebitijima.

Društvo naša djeca grada Belišća svake godine tradicionalno organizira Dječji tjedan gdje su djeca uključena u različite aktivnosti, radionice, predstave, emisije i slično. Također, uključuje se u manifestaciju „Volim Belišće, ali čisto“, organizira i uključuje se u različite edukacije, potiče volontere na uključivanje i volonterski angažman u zajednici, nastoji organizirati aktivnosti za djecu i s djecom. Društvo okuplja velik broj volontera, bavi se pravima i zaštitom djece te doprinosi razvoju zajednice.

Lokalni volonterski centar ponosan je na sve nominirane volontere i organizacije koje su trude doprinijeti razvoju lokalne zajednice.

Hvala što ste tu!

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 526 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

Forthuber
Agencija za nekretnine
Brzi i pouzdani!
PCV i ALU stolarija, završni radovi u građevinarstvu