MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Uz Svetu Katu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

VALPOVO U Dnevnom boravku Projekta  „Zajedno brinemo o najranjivijima - socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija“ U Crvenom križu, i danas se okupilo desetak sugrađana s ciljem da obilježe imendan Kata, Katica, Katarina…

Iako u trenucima kad smo ih posjetili kako bi zabilježili njihovo tematsko druženje nije bilo niti jedne sugrađanke s tim imenom, atmosfera je bila vedra i vesela. Uz skromnu zakusku neki su kartali, neki pričali i dogovarali sutrašnje aktivnosti.

Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje provodi Projekt „Zajedno brinemo o najranjivijima - socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija“. Jedan od oblika aktivnosti u sklopu projekta je osiguranja dnevnih aktivnosti za starije osobe, kao i osobe oboljele od Alzheimera ili drugih oblika demencije, kroz dnevni boravak u prostorijama Crvenog križa Valpovo.

Uvjeti su da osobe moraju biti starije od 54 godine te važeća COVID putovnica, potvrda o preboljenju COVIDA 19 ili negativan PCR test ne stariji od 48 sati. Prijevoz do dnevnog boravka organizira će se jedanput tjedno za osobe koje nisu u mogućnosti doći same, a druženje u dnevnom boravku je svakoga radnoga dana u vremenu od 09 – 13 sati.

  

 

Projekt „Zajedno brinemo o najranjivijima – socijalne usluge za starije na području pet slavonskih županija“, UP.02.2.2.06.0386. financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali – Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza I, a ukupna mu je vrijednost 1.411.866,60 kuna i traje do 12. ožujka 2023. godine.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 948 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

 

         RASPORED

   KINO PREDSTAVA

         TRAVANJ

 

  

 

 

 

 

URBANIZAM d.o.o

Obavijest o novom sustavu gospodarenja otpadom

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu