MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

DVD Belišće sudjelovalo u remontu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE Središnja vatrogasna postrojba Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće u sklopu remontnih radova na postrojenju Vodocrpilišta u mjesecu rujnu 2022. godine, aktivno je sudjelovala na osiguravanju vode iz rijeke Drave.

Operativni pripadnici vatrogasne postrojbe DVD-a Belišće, u navedenoj aktivnosti dobrovoljno su sudjelovali u izvršavanju zadataka u periodu od 20.09. do 21.09.2022. godine.

Zadaće vatrogasne ekipe je bilo osigurati dovoljnu količinu vode iz rijeke Drave do filtera za pročišćavanje vode, korištenjem više motornih pumpi većeg kapaciteta, gdje su tri motorne pumpe postavljenje 19.09.2022. na mjesto crpljenja s pripadajućom opremom.

Kako korisnici ne bi ostali bez pitke vode, operativni članovi DVD-a Belišće raspoređeni u dvije smijene, nadzirali su rad motornih pumpi za vodu „Rozenbauer“ i vodili brigu o dobavi dovoljne količine vode.

Dana 20. i 21.09.2022. dana vozač DVD-a Belišće s autocisternom osiguravao je vodu za potrebe Tvornice papira - Papirnog stroja 3 na kojem su se također obavljali remontni radovi. Zbog prekida snabdijevanja el. strujom dijela tvornice, s 4 elektro agregata (16 kW, 2,7 kW, 5 kW i 4 kW) DVD-a Belišća osigurana je el. energija za manje potrošače tvornice, gdje je bilo nužno da ne dođe do prekida rada. (vaga, teretna porta, otprema ambalaže i papira).

Ujedno zbog preventivnih poslova vatrogasnih djelatnika za vrijeme remonta, stalno vatrogasno dežurstvo u Vatrogasnom operativnom centru osigurali su članovi DVD-a Belišće.

Nakon obavljenih remontnih radova i puštanje pitke vode u normalan rad, obavljena je 22.09.2022. godine pospremanje i uređenje vatrogasnih motornih pumpi i opreme, za buduće eventualne potrebe u istu svrhu ili za tehničke intervencije.

U naprijed navedenoj aktivnosti sudjelovalo je 9 operativnih članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Belišće, a utrošili su ukupno 180 sati rada u navedenom periodu, gdje je zahvaljujući njihovim angažmanom osigurana pitka voda za korisnike Grada Belišće i šire.

                                                                                                                    

                                                                                                                             

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 515 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

KINO PROGRAM

       RUJAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu