MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Posjet eksperata iz Uprave za katastrofe Mađarske Vatrogasnoj postrojbi Belišće i Tvornici papira DS Smith Belišće

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BELIŠĆE U sklopu provedbe programa iz projekta Europske unije “Exchange 360 HR-HU”, programa za razmjenu stručnjaka za Civilnu zaštitu - Mehanizma unije za Civilnu zaštitu, obavljena je posjeta četvorice eksperata iz Republike Mađarske Osječko-baranjskoj županiji.

 

U svom programa eksperti su iz Uprave za katastrofe Mađarske iz Uprava: Budimpešta, Kapošvar, Pečuh i Zalaegeršeg posjetili nekoliko DVD u manjim mjestima, neke gradske DVD s profesionalnom jezgrom te Javne vatrogasne postrojbe.

U sklopu njihove posjete prezentiran je ustroj zaštite i spašavanja u Osječko-baranjskoj županiji s posebnim osvrtom na organizaciju vatrogasnih operativnih centara u gradovima i mjestima te kratka prezentacija organizacije vatrozaštite u rizičnim postrojenjima.

Tom prigodom jučer su eksperti s predstavnicima DUZS PU Osijek posjetili središnju vatrogasnu postrojbu DVD-a Belišće, gdje su ih dočekali predsjednik VZOBŽ Nikica Mužević, zapovjednik DVD-a Belišća Dubravko Čovčić, te njegov zamjenik Ivan Vincetić i dogradonačelnik Domagoj Varžić. U kratkom osvrtu, Nikica Mužević je iznio povijest nastanka tvrtke Gutmann, a zapovjednik Dubravko Čovčić je iznio ustroj i rad vatrogasne postrojbe DVD-a Belišće i organizaciju u Vatrogasnoj zajednici grada Belišća. Dogradonačlenik Domagoj Varžić se zahvalio posjetu delegacije Mađarske i zaželio dobru suradnju i izmjenu iskustava na području zaštite.

Ovom prigodom obavljen je obilazak tvrtke DS Smith, Papirnog stroja 2, gdje im je pokazana proizvodnja papira i mjere koje se poduzimaju na provođenju zaštite od požara.

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 982 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It