MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Održana izvještajna godišnja Skupština DVD-a Bocanjevci

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

BOCANJEVCI U subotu, 24. veljače 2018. godine u prostorijama Društvenog doma Bocanjevci održana je izvještajna godišnja Skupština DVD-a Bocanjevci.

Skupština je održana uz nazočnost gostiju iz susjednih DVD-a (Belišće, Bocanjevci, Bistrinci, Vinogradci, Veliškovci, Gat, Marijanci, Nard i Ladimirevci), te operativnih i podupirajućih članova iz mjesta Bocanjevci te zamjenika gradonačelnika Grada Belišća Domagoj Varžić,  zapovjednika VZG Belišće Dubravka Čovčića, načelnika Policijske postaje Belišće, Zdravka Mandića, predstavnik savjeta za razvoj prigardskih naselja u Gradu Belišću za mjesto Bocanjevci Bojana Vuksanića i predsjednika udruga u mjestu: KUD „Šokadija“ Davora Vuksanića, NK „Hrvatski Sokol“ Siniše Repćeka, Muške pjevačke družine „Pajdaši“ Željka Vuksanića i Savjeta mladih Grada Belišća Igora Paloha.

Prisutni su poslušali Izvješće o radu DVD-a Bocanjevci i Financijskog izvješće u 2017. godini, te Planove rada i financija za 2019. godinu, što je jednoglasno usvojeno.

 

U prigodnim riječima zamjenika gradonačelnika Domagoja Varžić bile su riječi zahvale i čistitke na postignutim rezultatima i aktivnostima koje se provede u vatrogasnoj djelatnosti. Istakao je veliko zalaganje vatrogasaca kod velikih zajedničkih intervencija, gdje se požrtvovno radi i ispunjavaju svi zacrtani ciljevi. Istiće pohvalu za rad s mladeži i s djecom koji su budućnost našeg opstanka. Ujedno čestita starom rukovodstvu na postignutim rezultatima, a novom rukovodstvu želi puno uspjeha u ralizaciji zacrtanih planova. Posebno se osvrnuo na obavljeno uređenje novih društvevnih prostorija i uređenju tornja, koje su jedan od uvjeta za bolji rad i ostanak mladih u društvu, te da će Grad i dalje pomagati koliko može u radu i opremanju društva.

 Zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčić, pozdravio je sve nazočne u ime vatrogasaca s područja VZG Belišće i  osvrnivši se na izvješće o radu Društva, gdje je u cijelosti opisan veliki rad i postignuti rezulatati članova i uprave u 2017. godini. Istakao je pozitivne rezultate koji su postignuti u protekloj godini, a posebno u pogledu društvenog rada u mjestu, takmičarskim nastupima vatrogasnih ekipa i učešću u usavršavanju specijalnosti, a posebno kroz „Rad s izolacijskim aparatima“ i „Simulatoru plamenih udara“. Osvrnuo se na angažiranost članova oko poboljšanja vatrogasne opreme, gdje je ovom prilikom tajnik Milan Strahine izradio multifunkcionalni tehnički alat „Hooligan“, što je za veliku pohvalu. Ujedno je iznio problem operativnog članstva, koji odlaze iz društva zbog pronalaska bolje životne egzistencije, ali ohrabruje brojno članstvo mladeži koji se osposobljavanju kako bih nastavili rad Društva. Na kraju rukovodstvu DVD-a Bocanjevci poželio je mnogo uspjeha u daljnjem radu s željom za daljnje pozitivne rezultate.

Bojan Vuksanić ispred savjeta za razvoj prigradskih naselja grada Belišća pozdravio je  prisutne goste i pohvalio je rad vodstva društva, zahvalio se na odličnoj suradnji društva s samim povjerenstvom.

Načelnik Policijske postaje Belišće Zdravko Mandić, zahvalio se na pozivu i pozdravio je sve prisutne, te pohvalio rad DVD-a Bocanjevci u mjestu, koji svojim radom doprinose u poboljšanju društvenog života mjesta, a jedno su sigurnost u rješavanju svih eventualnih  nedaća.

Nakon izrečenih pozdravnih riječi, prisutpilo se uručivanju priznanja zaslužnim članovima i to:

Zapovjednik VZG gosp. Dubravko Čovčić uručio je :

  1. Diploma i uvjerenje za stjecanje zvanja „Vatrogasac I kl.“:
    • Tea Mandić i Ines Stanković,
  2. Diploma za 10 rad u vatrogasnoj organizaciji „Spomenica za 10 godina“:
    • Zlatku Vuksanić,

Nakon uručenih priznanja, predsjedavajući Milan Strahinec, zahvalio se prisutnima na nazoćnosti i zaključio rad Skupštine. 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Imamo 1209 gostiju i nema članova online

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It