MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Značajna ulaganja za kvalitetniju zdravstvenu zaštitu

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Danas je zamjenik župana Goran Ivanović sa suradnicima posjetio novouređene specijalističke ordinacije u Domu zdravlja Valpova, gdje mu je ravnatelj Željko Varžić predstavio novu opremu.

Osječko-baranjska županija je u opremanje i uređenje ordinacija i objekata Doma zdravlja Valpovo prošle godine uložila značajna sredstva te je time povećana kvaliteta primarne zdravstvene zaštite za oko 30.000 korisnika na području Valpovštine.

Nova medicinsko-tehnička i dijagnostičko-terapijska oprema za Dom zdravlja Valpovo, koji djeluje u Valpovu, Belišću, Petrijevcima i Bizovcu, nabavljena je u sklopu projekta „Dostupnija primarna zdravstvena zaštita na području cijele Osječko-baranjske županije“.

-Nabavljeno je sto komada 44 vrste opreme, a sve je raspoređeno u neku od ambulanti našeg Doma zdravlja, rekao je ravnatelj Varžić.

-Vrijednost nabavljene i ugrađene opreme je 1.329.600,00 kuna, a namijenjena je djelatnostima obiteljske/opće medicine, interne/specijalističko-konzilijarne zaštite, fizikalne, ginekološke i dentalne medicine.

Uz sredstva iz ovog europskog projekta, Osječko-baranjska županija je u Dom zdravlja Valpovo prošle godine uložila još 1,35 milijuna kuna, i to 1,15 milijuna kuna iz decentraliziranih sredstava te 200.000 kuna vlastitih sredstava koja su utrošena za adaptacije prostorija i krovišta te za edukacije.

  

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It

RASPORED FILMOVA

      SVIBANJ

Web izlog

kreativnog

stvaralaštva

 

 

Galerije fotografija

Ledom okovana rijeka (Dubravko Maričić)

Valpovački dvorac u zimskoj noći

Bajkovita Istra   (Maja Kraljik)

Boje jeseni u Valpovu