MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

Upute o radu Knjižnice u skladu s novim mjerama

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO U skladu s najnovijim mjerama Stožera civilne zaštite donesenima 5. studenoga te mjerama čija se primjena provodi od 16. studenoga, Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo donosi  Upute o prilagodbi organizacije rada Knjižnice u okolnostima pandemije virusa COVID-19.

Gradska knjižnica i čitaonica Valpovo javna je ustanova u koju je, prema najnovijim mjerama Stožera civilne zaštite, od 16. studenoga 2021. godine dopušten ulazak korisnicima, poslovnim suradnicima i zaposlenicima samo uz predočenje valjane i važeće EU Covid potvrde, što podrazumijeva i istodobno predočenje identifikacijskoga dokumenta i to za cijepljene, one koji su preboljeli Covid-19 te osobe s važećim negativnim testom.

Korisnici koji NISU u mogućnosti predočiti valjanu i važeću EU Covid potvrdu, neće moći ući u zgradu Gradske knjižnice i čitaonice Valpovo. Za osobe koje se zbog zdravstvenih razloga ne smiju cijepiti i o tome imaju odgovarajuću potvrdu, vrijede dosadašnje protuepidemijske mjere – dezinfekcija, razmak i maska.

Osobe koje ne posjeduju EU Covid potvrdu, a žele posušivati građu moći će to učiniti na sljedeći način: organizirat će se drive in način posudbe i povrata knjiga koji podrazumijeva sljedeće:

  1. Ukoliko građu vraćate, molimo da istu osložite u čistu vrećicu i napišete svoje ime i prezime. Prije ili prilikom dolaska u knjižnicu potrebno je nazvati u knjižnicu i knjižničarke će preuzeti građu kroz prozor ili na ulaznim vratima.
  2. Ukoliko građu samo posuđujete (bez vraćanja) potrebno je najaviti se telefonski u knjižnicu i knjižničarke će građu pripremiti i dostaviti Vam kroz prozo ili ulazna vrata (po telefonskom dogovoru).

Knjižnica moli korisnike da se pridržavaju svih spomenutih mjera i uputa te ih poziva da daljnje obavijesti prate na web stranici Knjižnice.

Kontakt telefoni za narudžbu knjiga:

031/651-499, 0959060274

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It