MALI OGLASI

PRETRAŽI OGLASE

Tražite posao

VIDEO

 

 

 

 

VALPOVAČKI PODUZETNIČKI CENTAR: Radionica za poduzetnike o prijava na poziv Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

VALPOVO Valpovački poduzetnički centar d.o.o., kao nositelj, nastavlja s provedbom projekta Razvoj poduzetništva u gradu Valpovu kroz informiranje i umrežavanje, sufinanciranog od strane Europskog fonda za regionalni razvoj.

Do sada je održano četiri radionice, a tema pete radionice jest postupak prijave na Javni poziv Jačanje konkurentnosti poduzeća ulaganjima u digitalnu i zelenu tranziciju čiji je predmet poziva - Podrškom ulaganjima poduzeća u zelene i/ili digitalne tehnologije ojačati konkurentnost i potaknuti rast MSP-ova  kako bi povećali njihovu sposobnost da odgovore na izazove tržišta uzrokovane krizom nastalom kao posljedica širenja koronavirusa.

Javni poziv prilagođen je sektoru C – Prerađivačka industrija.

Radionica će se održati u četvrtak, 25.ožujka 2021. u 13:30h u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Darka Sutarića 1. Predviđeno trajanje radionice je sat vremena, a na ovoj će se radionici, lokalni poduzetnici, imati prilike upoznati sa dokumentacijom i postupkom prijave na navedeni Javni poziv.

Prijaviti se možete do srijede, 24. ožujka 2021. do 15h. Broj osoba je ograničen sukladno epidemiološkim mjerama.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

PROGNOZA VREMENA

giweather joomla module

DRUŠTVENE MREŽE

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It